Annonce:
Annonce:

Hvad viste røntgenbilledet af mit hoved?

Ingenting!

Er du klar til ugens latterligste vittigheder? Hold på hat og briller, det er tid til ugens grin! Se billederne herover igennem og læs ugens vittigheder!

Vi vil stadig meget gerne have vittigheder af der, derfor håber vi du skynder dig med at skrive din bedste vittighed i kommentarfeltet!

Vi giver de udvalgte en fin gave på deres væg!

Se mere om samme emne:
26 Kommentarer
Alle blondiner i verden var samlet til den årlige kongres, og en blondine fik chancen for at vinde en bil, hvis hun svarede rigtigt på et spørgsmål. Den udvalgte kom op på podiet. Konferencieren spurgte: - Hvad er 5 x 5? Stilhed... - Øh, 10, svarede blondinen. - Giv hende en chance til, lød det fra salen. Efter dommerne havde voteret fik hun et nyt spørgsmål: - Hvad er 2 x 5? Øh... 10? - Giv hende en chance til, lød det fra salen...
Hvordan kan man se en blondine har lånt computeren?

Svar: Der ligger ost foran musen.
En blondine kommer ind i en koisk og spørger, om hun må købe en liter mælk. "Desværre," siger ekspedienten, "vi sælger ikke ting til bondiner." Blondinen går hjem og tager en rød paryk på og går over til koisken og spørger, om hun må købe en liter mælk. Men hun får samme svar. Så går hun hjem igen og tager en brun paryk på. Hun tager over til koisken og spørger, om hun må købe en liter mælk. Hun får samme svar som de to sidste gange. Så spørger hun "hvordan ved du, at jeg er en blondine?" Ekspedienten svarer "du pegede på det samme Anders and blad..."
En mand til butiksejeren: Har i gardiner til computere her? Butiksejeren svarer: Nej hvorfor skulle vi have det? Manden: Fordi jeg bruger Windows!
En kanin spurgte en bager om han havde hash.

"Nej."

Kaninen kom igen næste dag og spurgte om han havde hash.

"Desværre."

Men tredje dag havde bageren overrasket kaninen og da kaninen spørger om bageren havde hash svarede bageren: "Ja!" hvorefter kaninen råbte: "Politi Politii!!!"
En hare kommer ind i en bager og spørger: "Har i hash?"

"Gu' har vi hash" Lød svaret

Næste dag kommer haren igen: "Har i hash?"

"NEJ! Og hvis du spørger igen hænger jeg dig op på den væk der - med SØM!

Haren gik bange hjem, men kom alligevel dagen efter: "Har i søm?"

"Nej"

"Har i hash?"
Læreren: De som er dumme rejser sig op

* Der var ingen som rejste sig op, undtagen Ole

Læreren: Ole hvorfor rejser du dig op

Ole:Fordi at jeg syntes at det var syndt for dig at det kun var sig som stod op
<span style="font-size: medium;">Hvordan opstod Sahara???</span>

<span style="font-size: medium;">Der var et sandkorn der råbte BUNKE!!!!!</span>
Hvad er det der flyver hen over bordet med 180 km. timen?
Svar: 1 sandwich med "tun" i!
En blondine ringer til politiet og siger "Kom der er nogen der har stjålet ratet og gearet i min bil!" Lidt efter bliver ringet til politiet igen og den samme blondine siger "I behøver ikke komme jeg sad på bagsædet!"
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk