Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Hvor mange indianere er der plads til i et træ?

Hvor mange indianere er der plads til i et træ?

En hel stamme?

Er du klar til ugens latterligste vittigheder? Hold på hat og briller, det er tid til ugens grin! Læs vittighederne igennem og prøv om du kan overgå dem!

Vi vil stadig meget gerne have vittigheder af der, derfor håber vi du skynder dig med at skrive din bedste vittighed i kommentarfeltet!

Vi giver de udvalgte en fin gave på deres væg!

Se mere om samme emne:
23 Kommentarer
- Hvor skal du hen?

- Til skomageren!

- Men er du ikke selv skomager?

- Jo, men jeg er for dyr!
En far spurgte sin datter, hvad hun ønskede sig i julegave.

"En lillebror", svarede pigen.Og til alt held skete der det, at moderen netop juleaften kom hjem fra hospitalet, hvor hun havde født en lille dreng, så alle var glade.Året efter spurgte faderen igen pigen, hvad hun ønskede sig i julegave, og hun svarede:

"Tja, hvis det ikke er alt for besværligt og hårdt for mor, så vil jeg gerne have en pony!"
Alle børnene slap fra kannibalerne. Undtagen Ib og Arne - de blev til chili con carne..
Et ældre ægtepar var taget i kirke en søndagmorgen. <span style="line-height: 19.********14697px;">Midt under gudstjensten kunne konen mærke at der var en ordentlig prut på vej ud. Hun kunne bare ikke holde den inde så hun prøvede at lade den sive langsomt ud. Så spurgte hun manden: Jeg har lige lavet en prut sive langsomt ud. Tror du der var nogen der hørte det? Hefter svarer manden: Jeg tror der skal nye Batterier i dit høreaparet</span>
16-09-2014 15:58 (Kommentar redigeret: 16-09-2014 15:59) · Svar
Hvad kalder man en fulg der fryser

svar isfugl
Der var en Dansker, en Nordmand, og en Svensker. De skulle alle tre i fly. Svenskeren kastede en dåse ud af vinduet. De spurgte alle sammen: Hvorfor gjorde du det? Svar: Jeg har så mange af dem. Nu var det Nordmanden. Han kastede tre mønter ud af vinduet. Alle spurgte: Hvorfor gjorde du det? Svar: Jeg har så mange af dem! Danskeren kastede en tidsstillet - bombe (på 20 minutter) ud af vinduet. Alle spurgte: Hvorfor gjorde du det? Svar: Jeg har så mange af dem! 25 minutter efter landede de. Så hørte de en dreng græde. >>Hvorfor græder du?<< >>Jeg fik en dåse i hovedet!<< Så mødte de en pige der også græd. >>Hvorfor græder du?<< >>Jeg fik tre mønter i hovedet!<< Til sidst mødte de en dreng mere der...- grinede! >>Hvorfor griner du?<< >>Jo, ser I, da jeg pruttede sprang Frøken Idas hus i luften!
15-09-2014 17:19 (Kommentar redigeret: 15-09-2014 17:19) · Svar
Hvad bestiller kannibaler på McDonalds?
- Børne menu'en
Der var en Dansker, en Tysker og en Svensker der skulle til lægen. Først gik Tyskeren ind. Lægen spurgte "hvor er din hjerne"
Tyskeren svarede "her" og pagede på sin albue. Lægen konstatrede at der var noget galt, og kaldte Svenskeren ind. Lægen spurgte lige sådan svenskeren "hvor er din hjerne". Svenskeren svarede "her" og pagede på sin albue. Lægen konstaterede at der også var noget galt her. Nu kaldte han Danskeren ind, og spurgte "hvor er din hjerne". "her" svarede han, og pagede på sit hoved. Lægen spurgte forbløffet "hvordan hviste du det?". Danskeren svarede "jeg brugte bare den her" og pegede på hans albue.
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk