Annonce:
Annonce:
Hvordan går vi klædt i fremtiden?

Hvordan går vi klædt i fremtiden?

Læs alt om fremtidens tøj og ugens blad-historier!

Hvordan tror du, man går klædt i fremtiden? Har man overhovedet tøj? Eller er alt tøj lavet at et endnu ikke opfundet materiale, som kan holde til alt? Georg Gearløs giver igen sine kvalificerede bud på, hvad fremtiden kan bringe inden for tøjmode i Opfindelser Del 2!

Historierne:
Der er opfinderkonkurrence i Andeby og Grønspætterne gør alt, hvad de kan for at vinde den store præmie på en hel million kroner! Læs den sjove historie "Pengekaos" tegnet af Arild Midthun!

Anders gør karriere som frivillig brandmand i Andeby. Gang på gang kæmper han mod flammerne og slukker brand på brand, alt i mens han udviser heltemod til den helt store guldmedalje. Men Andersine har ikke fået øjenene op for, hvilke heltegerninger Anders bedriver, og Anders prøver derfor at imponere sin udkårne i historen "Brandmand And". En sjov klassiker af selveste Carl Barks.

Onkel Joakim er draget til det fjerne Karpatien i jagten efter en sagnomspunden eliksir, der kan gøre enhver gigtplaget and ung som en vårhare igen! Men hvad Joakim, Anders og ungerne ikke ved er at Guld-Iver Flintesten også har fået nys om ungdomsdrikken. Læs om det lykkes ænderne at finde den mystiske drik i den flotte historie "Ung af sind" af Marco Rota.

1 Kommentarer
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk