Annonce:
Annonce:

Hvordan har du fået det blå øje, Peter?

Fået det? Jeg har søreme måtte slås for det!

Er du klar til ugens latterligste vittigheder? Hold på hat og briller, det er tid til ugens grin! Læs vittighederne igennem og prøv om du kan overgå dem!

Vi vil stadig meget gerne have vittigheder af der, derfor håber vi du skynder dig med at skrive din bedste vittighed i kommentarfeltet!

Vi giver de udvalgte en fin gave på deres væg!

Se mere om samme emne:
10 Kommentarer
En mand går en på en restaurant og siger. "Tjener jeg vil gerne bestille et bord"

Tjeneren siger "Dete r en restaurant ikke en møbelbutik"
En dreng og en pige stod udenfor.

Drengen: Jeg er supermand!

Pigen: Det kan godt være at du er supermand, men jeg er altså superkold!

Tre drenge skændes om hvis far der er hurtigst. Den første dreng sagde: "Min far er så hurtig at han kan løbe 100 meter på 5 sekunder. Så sagde den anden dreng: Min far kan løbe 100 meter på 3 sekunder. Den tredje dreng sagde. "Min far er så hurtig at han får fri fra arbejde klokken 4, men kommer hjem klokken 2.
12-08-2014 20:29 (Kommentar redigeret: 12-08-2014 20:29) · Svar
En blondine kommer ind i en forretning og peger på et fjernsyn og siger jeg vil gerne have det fjernsyn så siger ekspedienten vi sælger ikke til blondinerså kom hun ind lidt efter klædt ud som en brunette og pegede på fjernsynet og sagde jeg vil gerne bede om det fjernsyn så sagde ekspedienten visælger ikke til blondiner så kom hun ind igen som en rød håretog pegede på fjernynet og sagde jeg vil gerne bede om det fjernsyn så sagde ekspidienten vi sælger ikke til blondiner hvordan ved du at jeg er en blondine du sagde blondinen du peger på en mikro bølge ovn svarede ekspedienten
Hvorfor er katte så dårlige til computerspil

-Fordi de fanger musen
Hvad kalder man en klog blodine?

-Golden retriever
Hvordan ved man at en blondine sidder ved en computer?

-fordi hun skriger så snart hun ser musen!
To mænd er på jagt ude i skoven, da den ene pludselig falder om. Han trækker tilsyneladende ikke vejret, og hans øjne er helt glasagtige. Jagtkammeraten hiver sin mobiltelefon frem, ringer 112, og stammer: »Min kammerat er død. Hvad skal jeg gøre?«. Telefonisten svarer: »Tag det helt roligt. Jeg skal nok hjælpe dig. Men først må vi være helt sikre på, at han er død«. Der bliver tavst i røret. Så lyder der et skud. Jægeren kommer tilbage på linjen og siger: »O.k., og hvad så?«.
Blondinen skulle igennem et sikkerhedstjek i lufthavnen.

manden: hvor er dit pas

blondinen: henne på trappen

manden: hvorfor ligger det der

blondinen: fordi der stod pas på trappen.
Hvad er forskellen på en advokat og en grib.

advokaten får bonus point når han flyver
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk