Annonce:
Annonce:

Jeg har arvet en gammel tante!

Hvad i alverden skal du med en gammel tante

Så er det tid til endnu en gang lørdagslatter! Læs de hylende morsomme vittigheder i billedgalleriet herover og skriv dine egne små guldkorn i kommentarfeltet. Næste uge udvælger vi endnu en portion vittigheder og de udvalgte bliver belønnet med et bonuspoint!!

Se mere om samme emne:
20 Kommentarer
-Hvad er forskellen på en skolelærer og en myg?

-myggen er kun irriterende om sommeren...
To søstre var ombord på Titanic. Ida på 9 var klog og fornuftig hele tiden, Oda på 7 elskede sjov og ballade. Da skibet begyndte at synke, druknede de begge. Hvem først?

Ida, hun rejste på 3. klasse...
BØRNECITAT! Kan I huske lockouten? Her kommer en vits: "Jeg er ikke helt lockoutet. Min lærer er tjenestepige."
En dansk journalist stoppede en afrikaner, en kineser og en amerikaner. "Undskyld? Ja, det er fordi jeg gerne vil høre jeres mening om den manglende sne her om vinteren." "Hvad er sne for noget?" spurgte afrikaneren. "Og hvad er en mening?" spurgte kineseren. "Og hvad betyder undskyld?" spurgte amerikaneren...
alle børnene kom sikkkert med flyveren undtagen ellen hun røg i propellen
der var engang en flagermus og en vampyr så sagde vampyren til flagermusen "gå ud og hent noget blod" det gjorde flagermusen så da han kom tilbage havde han blod i hele hovedet vampyren spurgte "hvor fandt du alt det blod" flagermusen svarede "kan du se det træ derovre" vampyren svarede "nej" flagermusen sagde "det kunne jeg heler ikke"
hvordan dræber man to elefanter på et skud ?

svar:man skyder den ene i røven så dør den anden af grin
Hold da op, jeg kunne fortælle amerikanervitser i ét væk, kunne jeg 8D
En amerikaner og en dansker stod og snakkede sammen. "Når jeg om morgenen starter min bil," begyndte amerikaneren, "kører jeg udover mine marker, og jeg er ikke nået til den sidste ved solnedgang." "Nå, sagde danskeren, "du har måske en skoda?"
En dansker tog til USA. Der gik han ind på en restaurent og bestille en fadøl. Han syntes, stolen var rimelig høj. "Er du fra Europa?" spurgte en anden gæst på restaurenten. "Ja, jeg er dansker." "Du må altså vænne dig til de store ting." Straks efter kom en tjener med en kæmpestor fadøl. "Wow, sikke en stor bajer!" udbrød danskeren. "Du må altså vænne dig til de store ting," sagde tjeneren. Lidt senere var danskeren færdig og betalte. Han spurgte en tilfældig om vej til toilettet, og den tilfældige pegede på en dør. Men så kom han til at tage den forkerte dør, den der gik ind til boblebadet. Selvfølgelig faldt han i og råbte: "Hvem er det, der skyller ud?"
En amerikaner tog til Australien. Da der hoppede en kænguru forbi, sukkede han: "Okay, okay, jeg overgiver mig! Så store græshopper har vi alligevel ikke..."
En amerikaner tog til England. Da der kom en lille pige forbi, pegede han på en stor bygning og sagde: "Vi har ovre i New York masser af den slags bygninger, bare tre gange større, ja, jeg bor rent faktisk selv i en!" "Okay," sagde den lille pige uimponeret, "det vidste jeg da godt." "Hvorfra vidste du, hvor jeg boede?" Hun smilede og sagde i et sarkastisk tonefald: "Vidste du, den bygning var et sindssygehospital?"
En gruppe fiskere: "Vi fangede en amerikansk reje!" "Er du sikker?" "Nej, for resten, det var vist bare en hummer."
Lille Lise ville overraske sin mor på fødselsdagen og prøvede at bage pandekager. Eftersom hun endnu kun var en lille pige, gik det ikke så godt. Da hun skulle putte olie og dej på panden, løb det hele ned i øjnene...
Annonce:
32
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk