Tilberedningstid 15 min.
Kogetid 10 min.
Afkølning 3-4 timer
Nok til 8 personer
Du får brug for:
150 g kiks
150 g mørk /lys chokolade
100 g smør
2 spsk. honning
8 jordbær
Firkantet bageform eller lille bradepande
2 skåle
2 kasseroller
Grydeske
Kniv
1.Smør bageformen. Læg kiksene i en skål og bræk dem i meget små stykker med fingerne
2. Bræk chokoladen i små stykker i en skål. Sæt skålen oven i en kasserolle med vand. Varm op ved svag varme til chokoladen er smæltet
3. I den anden kasserolle varmes smør og honning over svag varme til det smælter sammen
4. Hæld kiks og chokolade ned i smørblaningen og rør det godt sammen.
5. Hæld blandingen i den smurte bageform og glat overfalden med en kniv
6. Sæt jordbærrene ned i chokolademassen med lige store mellemrum.
7. Sæt formen koldt nogle timer. Vend forsigtigt massen ud af formen og skær den i otte snitter.
Indsendt af Mark Kristoffer Haagensen