Annonce:
Annonce:
Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe




 

Hovedret til 4

500 g groftrevne kartofler

50 g smør

2 porrer i tynde ringe (ca. 175 g)

3 chalotteløg i tynde både (ca. 100 g)

1½ liter grønsagsbouillon

¼ liter Karolines Køkken® Piskefløde 38%

½ tsk groft salt

friskkværnet peber 

Tilbehør:

240 g groft brød

 Fremgansmåde:

Kom de groftrevne kartofler i en sigte og skyl dem. Tør kartoflerne i et klæde. Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt kartofler, porreringe og løg. Svits grønsagerne i ca. 1 min. Tilsæt bouillonen og bring suppen i kog. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min. Tilsæt fløden og giv suppen et opkog. Smag til med salt og peber.

Kilde : Karolines køkken

Yasmin Tannoukhi

7 Kommentarer
jeg glæder mig til jul
Det er virkeligt lækkert!
Jeg skal til at lave det nu det lyder rigtigt lækkert😝😋😋☺️☺️☺️
Det ser ud som om det smager godt! Men jeg tror at banana smager bedre :D
Uuuuuuuhh... Hvor lækkert
Jeg elsker kartofler har engang spist 20 kartofler mega mavepine bag efter
Det tror jeg at jeg vil prøve der hjemme
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk