Hovedret til 4
500 g groftrevne kartofler
50 g smør
2 porrer i tynde ringe (ca. 175 g)
3 chalotteløg i tynde både (ca. 100 g)
1½ liter grønsagsbouillon
¼ liter Karolines Køkken® Piskefløde 38%
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
240 g groft brød
Fremgansmåde:
Kom de groftrevne kartofler i en sigte og skyl dem. Tør kartoflerne i et klæde. Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt kartofler, porreringe og løg. Svits grønsagerne i ca. 1 min. Tilsæt bouillonen og bring suppen i kog. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min. Tilsæt fløden og giv suppen et opkog. Smag til med salt og peber.
Kilde : Karolines køkken
Yasmin Tannoukhi