Annonce:
Annonce:
Klassisk Anders-serie i ugens blad!

Klassisk Anders-serie i ugens blad!
I Anders And & Co. nr. 9 kan du læsa det andet serieeventyr med Anders And som nogennsinde er blevet. Anders ”fødtes” 1934 i tegnefilmen ”Den kloge lille høne”, og senere samme år blev der lavet en serieversion af den film. Næste gang han dukkede op som seriefigur blev i dette eventyr med Mickey Mouse, tegnet af Floyd Gottfredson - mest kendt for sine Mickey-striber men ikke en dum Anders-tegner overhovedet!

Historien blev publiceret i amerikanske dagblade d. 10. februar til 24. marts 1935. Syv afsnit blev det, ét hver søndg med 12 eller nogle gange 13 vinduer i hver, men her har vi samlet alle på en gang. Anders var ikke engang 1 år gammel da denne serie blev skabt. Men selvom der er lang vej til hans nuværende, velkendte udseende, kan man let genkende ham!

Se filmen "Den kloge lille høne" her!

Læs mere om Floyd Gottfredson her!

Se mere om samme emne:
19 Kommentarer
Har læst den! Det er sjovt at læse en så gammel historie :-)
Virkelig godt lavet. Bladet er lidt anderledes med den historie:D:D
@Jonathan007: Er klart enig med dig, men det var et eller andet med at hans tegninger ikke passer i de nuværende blade. Forstår det ikke helt men det er ihvertfald noget ****.
Det er bare typisk at jeg lige har læst den, sidste weekend =)
Det var sørme en god historie. Jeg kan bedre lide Mickey i den der go'e gamle stil, men jeg kan bedre lide den Anders vi kender idag. Jeg synes at "Gamle" Anders er lidt for barnlig. Men super godt med Gottfredson. kan man ikke genoptrykke nogle flere af hans gamel historier?
Dejligt med nogle af de gamle historier ;) Den gamle Mickey kan jeg nemlig godt lide ;D
Min vits er med i ugens A&A :D :D :D :D :D :D
coooool og nicccceee walla abdula!1
Det er en god historie:L
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk