Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Konkurrencemodulet er nede, og der kan ikke oprettes og ændres brugere!
Konkurrencemodulet er nede, og der kan ikke oprettes og ændres brugere!

Konkurrencemodulet er nede, og der kan ikke oprettes og ændres brugere!

Se nærmere her, hvordan du deltager i dagens lågekonkurrence

Vores afstemningsmodul på Andeby.dk er nede, og vi arbejder på at løse problemet.

Du har stadig mulighed for gratis at stemme per sms med koderne fra julekalenderen, så det er kun onlinedelen, som er nede. Hvis ikke du ligger inde med den fysiske julekalender fra bladet, har du stadig muligheden for at være med, hvis du kan svare rigtigt på spørgsmålet.

Spørgsmål 1. december

Hvad hedder Bedstemor Ands medhjælper?
A. Gif
B. Guf
C. Gaf

Send koden AND JUL til 1245 efterfulgt af svar, navn og adresse. For eksempel: AND  JUL  A  Per Jul  Gadevej 5  1111 Andeby (husk mellemrum mellem ordene). Det koster 0 kr. + alm. sms-takst at deltage!

Du må maks. deltage 1 gang per konkurrence. 

Alle svar, der er afgivet mellem kl. 00.01 og 23.59 på lågens aktuelle dato, er med i konkurrencen. Så husk, at du ikke kan svare hverken tidligere eller senere end den fastsatte dag!

ALLE VINDERE VIL LØBENDE BLIVE OFFENTLIGGJORT 1-2 GANGE OM UGEN PÅ ANDEBY.DK MED NAVN OG HJEMBY!

104 Kommentarer
1000 procent guf!!!!!!!!!!!!!.
4dfftfgxthhfgxghn og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som 5 og så er det ikke er så meget som muligt og senest i 5 og ********55555 og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er 6 og så 6 og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går 6 og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget 5 og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og aften i går aftes og så er det ikke er så meget som muligt og senest i morgen og
Annonce:
60
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk