Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Konkurrenceregler - "Den Blå Planet julekalender"
Konkurrenceregler -

Konkurrenceregler - "Den Blå Planet julekalender"
Konkurrencen udbydes af Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, Jacob Fortlingsvej 1, DK-2770 Kastrup.

Du kan kun deltage i konkurrencen en gang pr dag. Dog giver hvert korrekte svar ét lod. Jo flere lod man har, jo større er chancen for at vinde. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du har svaret rigtigt på spørgsmålene og indtastet dine personlige oplysninger samt indsendt din deltagelse.

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på konkurrencesiden, så Den Blå Planet, Danmarks Akvarium og eventuelle samarbejdspartnere kan kontakte dig med henblik på levering af præmier.

Ansatte hos Den Blå Planet, Danmarks Akvarium samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium påtager sig intet ansvar ved trykfejl, tekniske fejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail og/eller telefon. Navnene offentliggøres på denblaaplanet.dk og på facebook.com/denblaaplanet . Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium forbeholder sig ret til at offentliggøre vinderen af en konkurrence i både trykte og digitale medier. Du accepterer således, at dit navn og din by vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering hvis du vinder, og at det sker uden nogen form for vederlag.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium vil i samarbejde med vinderne arrangere dato for levering/eksekvering af præmier.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Præmierne skal benyttes inden 31/12-2014 med mindre andet er aftalt mellem Den Blå Planet, Danmarks Akvarium og vinderne.

Oplysninger om persondata
Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for:

·       selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie;

·       til levering og fremsendelse af præmierne

Oplysninger om deltagerne, som har været med i konkurrencen, og som ikke har vundet nogen præmie, vil blive slettet efter endt konkurrence.


Den Blå Planet, Danmarks Akvarium vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til 3. mand uden deltagernes forudgående samtykke, medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne opfylde aftale med deltagerne.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 

5 Kommentarer
Julekalender :) Glæder mig
QR-koden i bladet virker ikke. Man bliver bare taget til Den Blå Planets hjemmeside. En søgning vil også afsløre, at den app slet ikke eksisterer i Google Play, kun i iTunes Store.

Det kører bare ikke specielt godt for jeres konkurrencer med Den Blå Planet. I sidste uge virkede sms-konkurrencen heller ikke.
20-11-2013 07:36 (Kommentar redigeret: 20-11-2013 07:37) · Svar
Lige et spørgsmål, hvornår kommer den/hvor er den? :P :D
Wow. Det vidste jeg ikke, da jeg åbent bart ikke har set artiklen... :/ :P :D
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk