Annonce:
Annonce:
Kylle, Pylle og Rylle er medlemmer af Gærdesmutte-patruljen Kylle, Pylle og Rylle er medlemmer af Gærdesmutte-patruljen

Kylle, Pylle og Rylle

Kylle, Pylle og Rylle er Andersines søde niecer

Fødselsdag: Kylle, Pylle og Rylle møder vi for første gang i historien "Plat eller krone" af Carl Barks fra februar 1953. Her går de søde ænder i biografen med Rip, Rap og Rup og ser filmen "Blodspor i sneen".

Slægtninge: Den eneste slægtning, som vi kender, er deres tante Andersine. Deres far og mor er derimod ukendte. De er ikke i familie med Rip, Rap og Rup eller Anders And, selv om de har samme efternavn.

Adresse: Kylle, Pylle og Rylle har flere gange boet hos Andersine. Men det er ikke sikkert, om de bor fast hos hende. I mange historier, hvor vi kommer hjem hos Andersine, er de væk. Derfor er det sandsynligt, at kylle, Rylle og Pylle bor hos deres ukendte forældre resten af tiden.

Arbejde: Kylle, Pylle og Rylle går i skole og har derfor ikke noget arbejde endnu.

Hobby: Kylle, Pylle og Rylle er medlemmer af Gærdesmutte-patruljen. Da de er glade for dyr, har de haft mange forskellige kældedyr - blandt andet en ged, der åd Andersines græsplæne.

Påklædning: Kylle, Rylle og Pylle plejede at gå klædt lige som deres tante Andersine med hårsløjfe, bluse og højhælede sko. På det seneste har de dog fået lyst til at prøve noget nyt: Således har Kylle, Pylle og Rylle fået nye frisurer med hestehale, hårbånd og rottehaler, og de har også smidt skoene.

Debut i Danmark: Kylle, Pylle og Rylle fik deres debut i februar 1954 i Anders And & Co. nr. 2/1954.

Andet om Kylle, Pylle og Rylle: Pigerne er nogle meget alsidige personligheder. Lige som mange andre piger kan de godt lide at lege med dukker og sjippe. Men som Gærdesmutter er Kylle, Pylle og Rylle nogle seje tøser, der deltager i kaproning og klatrekonkurrencer med drengene. De kan også være ret udspekulerede. Kylle, Pylle og Rylle er for eksempel gode til at spille hjælpeløse kvinder, når de skal have Rip, Rap og Rup til at gøre noget for sig.

Kylle, Pylle og Rylle på andre sprog:
Norsk: Hetti, Letti og Netti
Svensk: Kicki, Pippi och Titti
Finsk: Leenu, Liinu ja Tiinu
Engelsk: April, May and June
Tysk: Dicky, Dacky und Ducky
Fransk: Lulu, Lili et Zizi
Italiensk: Emy, Ely e Evy
Portugisisk: Lalà, Lelè e Lili

Andersine sammen med sine niecer Kylle, Pylle og Rylle
Andersine sammen med sine niecer Kylle, Pylle og Rylle

Se mere om samme emne:
17 Kommentarer
I LOVE KYLLE PYLLE OG RYLLE!!!
Se mit brugernavn.
Annonce:
12
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Andersine er Anders Ands store kærlighed

  • Anders Ands tre nevøer Rip, Rap og Rup

  • Carl Barks (født 1901, død 2000) er alle tiders bedst kendte Anders And-tegner. Han nåede at lave over 6.000 sider, og han opfandt figurer som onkel Joakim, Bjørne-banden og Fætter Højben.  

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Spørgsmål og svar fra læserne.

  • Her kan du se Andebys familieforhold ifølge Don Rosa.

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk