Annonce:
Annonce:
Langtbortistan

Langtbortistan

Langtbortistan er et af de steder, som vores venner fra Andeby har besøgt rigtig mange gange.

1 2 Næste »

Det må være et interessant land at besøge, for hver eneste gang de er der, sker der noget spændende. Men hvor i verden ligger dette fantastiske land egentlig?

Mickey Mouse og Fedtmule på ferie i Langtbortistan

Desværre er svaret: Ingen steder. Langtbortistan findes ikke i virkeligheden. Det er et fantasiland, som forfatterne bruger, når de vil anbringe figurerne i eksotiske omgivelser. Det er stedet, hvor der sker ting, som er for usandsynlige til at ske i Andeby.

Langtbortistan er heller ikke en efterligning af noget bestemt land. Det kan forestille præcis hvilket land, som forfatteren har brug for i sin historie. Derfor kan man møde mange forskellige "udgaver" af landet: I ?Langtbortistan tur/retur? (AA Ekstra nr. 7/2003) ligner det et ferieparadis i Caribien med sol og palmer. I "Rejsen til Langtbortistan" (AA&Co. nr. 8-10/1994) er det et østasiatisk land, hvor butiksskiltene er skrevet med kinesiske tegn. I "Postkort fra Langtbortistan" (AA&Co. nr. 10/2005) går indbyggerne....

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
23 Kommentarer
Hvor er Langtbortistan henne? Europa? Asien? Afrika? Sydamerika?
man snakker lang-bort-i-stan-sk
xD
har læst dem alle og jeg syntes at de gamle blade er lidt bedre
åhhhhh............PIP
He he... Det land ville jeg gerne besøge :-)
Haha.
Nogen gange sage jeg også til min far hvor vi skulle hen og så sage han langbortistan forsjov.
Langbortisan -.-!
Gad godt at tage på ferie der! XD
Annonce:
117
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Carl Barks (født 1901, død 2000) er alle tiders bedst kendte Anders And-tegner. Han nåede at lave over 6.000 sider, og han opfandt figurer som onkel Joakim, Bjørne-banden og Fætter Højben.  

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Nabobyen til Andeby hedder Gåserød. Man skal ikke lade sig narre af navnet, for i Gåserød bor der lige så mange ænder, bjørne og hunde som i Andeby. I det hele taget ligner de to byer hinanden ret meget for eksempel går de begge meget op i fodbold.

  • Vidste du, at Anders og hans familie har været i Danmark op til flere gange? Vores venner fra Andeby har besøgt både Odense, København og Jelling.

  • Spørgsmål og svar fra læserne.

  • Se de sjove sammenligninger her!

Annonce:
Annonce:
Luk