Annonce:
Annonce:
Lille Hjælper, stor hjælp

Lille Hjælper, stor hjælp

Lille Hjælper plejer at gå til hånde for Georg Gearløs hjemme i værkstedet. Det er jo et temmelig ufarligt arbejde, men når det virkelig brænder på, er han ikke bange for at trodse faren.

Der var for eksempel den gang, da et filmselskab havde bygget en kæmpestor robot til en sciencefiction-film, som de var ved at indspille. Da robotten gik amok og begyndte at slå huse i stykker, måtte Lille Hjælper kravle ind i robotten og sabotere mekanikken for at få den til at stoppe (AA&Co. nr. 49/1993).

Eller hvad med den gang, da Georg var ved at drukne i sin swimmingpool, og Lille Hjælper trak ham op af vandet med en kran (AA&Co. nr. 22/1959).

Lille og vågen er sandelig bedre end stor og doven.

Læs mere om Lille Hjælper her!

Se mere om samme emne:
7 Kommentarer
Tror nok han hedder lille hjælper fordi han er jo lille- Men det betøder da ikke han ikke er en stor hjælper for det er han jo! ;-)
Andeby_Q sagde:
Lille hjælper er en STOR hjælper!!
---

Ja, DET er han!
lillet tip til meladi og jonassn@ i kan højreklikke på billedet og derefter trykke "gem billede som" såa gemmer i på samme måde som vis i gemmte et dukoment eller i kan trykke "kopier" og sætte billedet ind i et dukoment ved at højreklikke og trykke "sæt ind"
[quote="meladi"]jeeeeeeeeeeeeeeg vil har et andet billed men hvordan Ja det kunne jeg også lide at vide! jeg hvar inden og prøve men det virker ikke!
jeeeeeeeeeeeeeeg vil har et andet billed men hvordan
Lille hjælper er en STOR hjælper!!
Annonce:
6
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk