Annonce:
Annonce:
Lørdagslatter

Lørdagslatter

Er du klar til et godt grin? Nu kommer ugens vittigheder

Skriv dine bedste vittigheder i kommentarfeltet under artiklen. Så kan det være det er netop din der bliver valgt til næste uges lørdagslatter - de udvalgte bliver belønnet med et bonuspoint.

Mikkelhe$$

Lægen: Jeg har en dårlig, og en endnu dårligere nyhed.
Patienten: OK, lad mig høre den dårlige.
Lægen: Du har kun 24 timer tilbage at leve i...
Patienten: Eiijh, hvad kan dog være en endnu dårligere nyhed?!
Lægen: Jeg glemte at fortælle dig det i går...

ZaxiZuz

En ung brunette går til lægen og siger, at hendes krop gør ondt, uanset hvor hun rører ved den! Umuligt, vis mig det, siger lægen. Hun trykker med pegefingeren på albuen og skriger af smerte, så trykker hun med pegefingeren på sit knæ, og endnu et skrig lyder. Det samme sker, da hun trykker på sin ankel og skulder. Lægen siger: Du er ikke rigtig brunette vel? Pigen siger: Nej, jeg er blondine. Lægen siger: Det tænkte jeg nok. Din finger er brækket!

$$$Kaja$$$

en svensker en dansker og en normand er strandet på en ødet ø, så en dag kommer en flaskepost flydende ind på stranden og i den stå at de få et ønske vær, danskerne ønsker sig hjem og det samme gør normanden, men svenskeren tænker at det bliver lidt trist uden dem så han ønsker dem alle tilbage.

Phineas123

en blondine går hen til sin nabo og siger: vil du ikke hjælpe mig jeg kan ikke kende forskel på mine heste! så siger naboen: du kan klippe halen af den ene. det gør han så. noget tid efter kommer blondinen igen over til sin nabo og siger: hjælp mig halen er vokset ud igen! naboen siger: du kan jo klippe en af dem skaldet. og det gør han. noget tid efter efter kommer blondinen igen over til naboen og siger: håret er roet ud igen hvad skal jeg gøre? naboen siger: jeg ved det ikke jeg er løbet tør for ideer. noget tid efter kommer blondinen hen til sin nabo og siger: endelig! nu kan jeg kende forskel på dem! den hvide er lidt højere end den sorte!!!

Basim

Der var engang en glad gris og en sur gris
En dag spurgte den glade gris, den sure gris;
Hvorfor er du altid så sur?!
- Fordi når jeg høre hønerne kagle, kommer jeg altid til at tænke på Æg og Bacon!!!

Se mere om samme emne:
24 Kommentarer
En pandekage og kage sakkede sammen pandekagen spurgte kagen hvad skal vi lave i dag ingenting vi skal bare spise hinanden
Et krydstogtskib sejler forbi en øde ø. En af passagererne gør kaptajnen opmærksom på at der står en mand på øen og vifter voldsomt med armene -hvem er det? spørger passageren - det ved jeg ikke,svarer kaptajnen,men han bliver vildt glad hver gang vi sejler forbi.
alle kom sikkert ud af den brændende klasse, undtagen Jørgen han gik ind i døren.
på et skib midt ude på havet: okay kaptajn nu har du vel sejlet over hele jorden

kaptejnen:faktisk ikke jorden er det eneste sted jeg har sejlet
To bøffer står og snakker sammen:
Den ene bøf: -Ej, hvor er jeg sulten.
Den anden bøf: -Jeg gider ikke lave mad i dag, vi går på grillen!
året begyner føst nu
så er er jeg tilbage med alle mine vitser;=)
Hvem opdagede Amerika?

Det var læreren i skolen der spurgte: Camilla, kan du vise mig, hvor Amerika ligger.
Camilla: Det ligger der.
Læreren: Flot. Eva, kan du fortælle mig, hvem der opdagede Amerika?
Så sagde Eva: Det gjorde Camilla.

af rubennaamann
en blondine går hen til lægen med panden sprættet op og lægen sagde ÅHH gud hvad er der dog sket så forklarede blondinen at hun var oppe på sit tag for at slå et søm i med en banan da en mand kom forbi og sagde brug dog hovedet
der var en svensker en dansker og en englender som fik et ønske hver af en ånd.
svenskeren sagde:
-jeg ville ønske at jeg svømmede i budding- og så var det ønske opfyldt
danskeren sagde:
-jeg ville ønske at jeg svømmede i lemonade- og så var det ønske opfyldt
og så var det englenderens tur, men han gled i lemonaden og råbte:
-SHIT- og så var det ønske opfyldt...
Far far hvorfor løber mor i siksak ti stille ole og stik mig nogle flere patroner
Her er en slags gåde halløj:

Hvad for man hvis man blander Georg Gearløs med Joakim Von And?

Svar: Sander_And
En flyveuvant blondine var på vej på ferie i et fly, og mens de fløj hørte mn pludtselig pilotens stemme over radioen: -Mine damer og herre, en af vores fire motorer er desværre lige gået i stykker, så vi bli'r et kvarter forsinket.
Et kvarter senere: -Vores anden motor er også lige gået i stykker, så vi bliver en halv time yderligere forsinktet. Noget tid senere igen: -Jeg er ked af det, men den tredje motor er også gået i stykker, og vi bliver derfor en time forsinket. Blondinen vender sig vrissent mod manden ved siden af hende: -Shit, hvis den sidste motor også går i stykker, kan det tage evigheder før vi har fast jord under fødderne igen!
30 personer støder sammen den ene råber hvad løber vi fra den anden dame den der gamle dame jeg kom til at knække hendes stok så nu render hun efter os med en halv mini-meter i sekundet og hun har sin taske med så løb de igen og stødte ind i 30 andre personer der mellem stod der en gammel dame så skreg de alle og løbte hver sin vej de fleste ramte ind i en mur de andre stødte ind i gamle damer så det var heldigt for dem der løbte ind i muren :D
dame: hvorfor er du så gammel anden dame:det er jeg heller ikke jeg er bare klædt ud som en dame:hvorfor anden dame:fordi jeg gerne vil være gammel
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk