Annonce:
Annonce:
Lørdagslatter

Lørdagslatter

Så kommer ugens vittigheder

Skriv jeres bedste vittigheder i kommentarfeltet nedenunder, så kan det være det er netop jeres vittighed, der bliver valgt til næste uges lørdagslatter! De udvalgte får et bonuspoint!

Philip_And

Hvorfor klatrede blondinen over glasruden? For at se hvad der var på den anden side.

Elsker-Anders-And

Blondinen deltager i OL, og stiller op i 100 m brystsvømning. Da alle er kommet ind, står de og venter på blondinen, og efter lang tid kommer hun endelig.
Hun stiger op af vandet og går direkte op til dommeren og siger:
- "Det var uretfærdigt, jeg så de andre brugte hænderne..!!".

Laurbjerg

Det var en blondine der ringede til SAS. "Hallo det er SAS, hvad kan jeg gøre for dig?"
"Jo, hvor lang tid tar det at flyve fra Danmark til England?"
"Et øjeblik"
"Tak for hjælpen"

laur

der var tre tosser der skulle op til en prøve den første kommer ind læren spørg "hvor sidder hjernen" tossen peger på sin albue. næste kommer ind og får samme spørgsmål, han peger på sin albue. den tredje får samme spørsmål men peger på sit hoved "rigtigt" siger læren da han kommer ud spørg han venner "hvordan vidste du det?" "jeg brugte bare den her!" siger han og peger på sin albue

Gammel_Smølf

En mand sad på en restaurant da hende der sad ved bordet ved siden af begyndte at hoste.. manden ignorerede det men kvinden begyndte at hoste endnu mere.. det ignorerede manden også men da kvinden lød som om hun var ved at blive kvalt, rejste manden sig op og klaskede hende hårdt på ryggen. Da viste det sig at hun bare snakkede svensk

Se mere om samme emne:
41 Kommentarer
Der er OL i 500 meter løb så siger en " jeg skal ha verjet" de andre: "ok så venter vi lige"
Rip Rap og Rup spørger onkel joakim "må vi låne en 10ér" onkel joakim "nej jeg brugt 50 kroner på chokolade" Rip Rap og Rup "ok så spørger vi højben"
lillebror sidder og løser kryds og tværs mens storesøster sidder og ser fjernsyn.lillebror:hvad kan 10 bogstaver være for irreterende være?storesøster:ti stille jeg ser fjernsyn! lillebror:nej sig det nu.LILLEBROR!
[quote="emilstil"]Per kom hjem fra skole. Hvordan gik undervisningen i Kemi i dag? Spørger hans far. Det var slet ikke kedeligt i dag. siger Per. vi lærte at fremstille sprængstof. Hvad laver i så i morgen i skolen? Hvilken skole?[quote="Raichau3"]der var to fladfisk.de skulle op at spise den ene havde en 20`er med som den købt en øl for.så spurgte den anden fladfisk "må jeg låne 20´er så jeg kan købe en øl for"? nej jeg er helt flad!

Malthe[quote="Raichau3"]der var to fladfisk.de skulle op at spise den ene havde en 20`er med som den købt en øl for.så spurgte den anden fladfisk "må jeg låneen 20´er så jeg kan købe en øl for"? nej jeg er helt flad!

Malthe[quote="Raichau3"]der var to fladfisk.de skulle op at spise den ene havde en 20`er med som den købt en øl for.så spurgte den anden fladfisk "må jeg låneen 20´er så jeg kan købe en øl for"? nej jeg er helt flad!

Malthe
der var to fladfisk.de skulle op at spise den ene havde en 20`er med som den købt en øl for.så spurgte den anden fladfisk "må jeg låneen 20´er så jeg kan købe en øl for"? nej jeg er helt flad!

Malthe
Læren til Per: Hvordan er din Drømmeskole ?
Per : Lukket !
Per kom hjem fra skole. Hvordan gik undervisningen i Kemi i dag? Spørger hans far. Det var slet ikke kedeligt i dag. siger Per. vi lærte at fremstille sprængstof. Hvad laver i så i morgen i skolen? Hvilken skole?
En mus og en elefant gik i biografen, elefanten sad foran musen så musen kunne ikke se noget, så var der pause også satte musen sig foran elefanten og vendte sig om og sagde HAHA!
hvad sagde fisken til sin tykke storebror? heey store du har vist taget lidt på.
lille fie skal i zoo så kom de til abe-grotterne fie: den der abe ligner far mor: fie!!! sådan noget siger man ikke fie: bliver aben så sur ??? :D
Der var to mænd der løb sig en tur. Så stoppede den ene op og sagde: Jeg skal lige have vejret. Så sagde den anden: Okay. Der bliver lidt overskyet, men det vil klare op...
hvad gør man vis en blondine kaster en håndgranat over til en

-tager sippen af og kaster den tilbage
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
 
· 18-03-2011
 
· 13-07-2011
 
· 22-04-2016
 
· 18-03-2011
 
· 09-09-2016
 
· 18-03-2011
Annonce:
Luk