Annonce:
Annonce:

Lørdagslatter

Få ugens grin lige her!

Så er det tid til endnu en gang lørdagslatter! Læs de hylende morsomme vittigheder i billedgalleriet herover og skriv dine egne små guldkorn i kommentarfeltet.

Hvis du kunne tænke dig at få din egen vittighed med i bladet, så kan du ligeledes skrive den i kommentarfeltet eller sende den på en mail til bladredaktionen@andeby.dk.

Se mere om samme emne:
65 Kommentarer
Da var en tysker en dansker og en svensker der flyver i en flyvemaskine

og lidt efter smider danskeren et æble ud af vindued når der er gået et 5 minutter smider svenskeren en pære ud af vindued når der er gået 10 minutter smider tyskeren en bombe ud af vindued også flyver de tilbage og går en tur ser de en grædende pige de spørg hvad der er sket pigen så svare hun at hun har fået et æble i hovedet så gik de 5 minutter længer også ser de en grædende dreng de spørg hvad der er sket han svare at han har fået en pære i hovedet så går de 10 minutter længer og så ser de en dreng der griner så siger danskeren hvad er der sket drengen siger jeg slå en prut også sprang hele skolen i luften<span style="-webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0);"> 😂😂 hilsen Frida hald</span>
Hvorfor spiller træerne aldrig fodbold ?

De er bange for at blive fældet !
Der var en nordsker svensker og dansker,og en dag sage en fe til dem at:i skal sige det i vil have i jeres pool skulle de bare sige førd de hopede i! Nordskeren sage:PENGE og vandet blev til penge!Svenskeren sage:SODA VAND og vandet bev til soda vand!Da det var danskerens tur, skulle han lige til at sige noget, inden han gled og skreg:shit, som jo betyder (L-O-R-T) blev poolen fyldt med (L-O-R-T)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvorfor er der så mange frisører på bornholm- fordi det er en klepeø
Alle børnene kom sikkert over marken undtagen bo han blev voldtaget af en ko
Hallo man! Ik ring til mig for at få dit dyr aflivet man! Jeg er en dyr-læge!
En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. blondinen løber efter ham og råber, “Vent, du har glemt fjernbetjeningen!”
Hvorfor var blondinen glad for at samle et puzzlespil på 6 måneder?

Svar - Det stod 2-4 år på boksen.
Hvad er sort hvidt, sort hvidt, sort hvidt, sort hvidt?

En pingvin der ruller ned af en bakke.
Hvad kalder man en hund der fører i et hundeløb?

En førerhund !

theodor 7 år
Hørt mellem to snemænd kan du også lugte gulerod?
Hvad sagde skuffen til skabet?

Lad være med at skabe dig jeg bliver skuffet
Hvilken slags slik kan billister ikke lide?Lak-ridser
Hvorfor er carbon det frækeste grundstof?

fordi der er grundstof 6
Hvorfor havde Ole sorte fødder

fordi den halvdøve gulvlægger havde hørt forkert og havde hørt trækul i stedet for trægulv
Annonce:
12
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk