Annonce:
Annonce:
Madam Mim

Madam Mim

Lær mere om Madam Mim

Fødselsdag: 25/12 1963 da filmen "Sværdet i stenen" havde premiere i USA..

Slægtninge: Ingen vi kender.

Kæreste: Hun har en svaghed for skurke, i særdeleshed Sorte Slyngel, Kaptajn Klo og Bjørne-banden. Mim gik faktisk ud med fætter Vims i en historie!

Adresse: Mim bor i et hus i skoven. Hun vil have fuldkommen ro og jager folk på skovtur og andre indtrængere væk.

Arbejde: Heks.

Hobby: Kogekunst og sort magi. Derudover har Mim en stor interesse i skuespil. Måske fordi hun oprindelig var en filmheks? Mim lader til at have en forkærlighed for prinsesseroller såsom Snehvide og Askepot.

Påklædning: Kjole

Debut i Danmark: I 1964 i hæftet "Sværdet i stenen".

Andet: Mageløse Madam Mim har flere gange samarbejdet med Hexia de Trick, men hun er en helt anden slags heks. I tegneserierne i starten var Madam Mim en venlig, gammel dame, som blandt andet hjalp Rip, Rap og Rup. Hun er optaget af miljøet og naturen og bryder sig ikke om krukkeri. De sidste par år har det virket, som om Mim er blevet temmelig selvoptaget. Nu hjælper hun kun folk, hvis hun selv får noget ud af det, som f.eks. fred og ro. Ellers har Mim en kat ligesom alle andre hekse med respekt for sig selv.Se mere om samme emne:
25 Kommentarer
og i glemte at hun har vilt dorli frisyre :)
madam mim er seg
[quote="Maria1000"]Bror Kanin og gårdmand Bjørn mener du ikke? Madam Mim styrer! Men hun er nu ikke bedre en Hexia de Trick;P Ja, det var det de hed... Tak for hjælpen! :-)
Igen! Jeg elsker Madam Mim! xD
Bror Kanin og gårdmand Bjørn mener du ikke? Madam Mim styrer! Men hun er nu ikke bedre en Hexia de Trick;P
Madam mim er en af mine ynglings figure. Det er typisk de rigtig store bipersoner som den der bjørn og kainen som jeg inge gang kan huske navnet på mere. Og også meget den store stygge ulv.
JEG ER DEN FØSTE OG JEG HVED MEGET
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk