Annonce:
Annonce:
Magiske trylletricks!

Magiske trylletricks!

Nu kan DU komme til at trylle! Se med her

Kan du trække en due op af hatten? Eller skære morfar i to? Eller få naboen til at svæve? Kan du få en fjer til at blive til fire ænder? Sandsynligvis ikke. Men nu kan du lære et par helmagiske tricks. Tag et kig på filmen herunder og lad dig blive fortryllet!


Har du nogen trylletricks? Tryl dem frem i kommentarfeltet!
Se mere om samme emne:
48 Kommentarer
https://www.youtube.com/watch?v=g3ORUy49n_s det er et mega fedt og nemt trick :)
[quote="Rebecca_von_and"]Sejt!!! Hvordan gjorde han mon det????Jeg har lige svaret på niklas_bech: niklas_bach sagde:
jeg vil seg hvad han gjore under viskestykket
Så se senere i vidioen
[quote="niklas_bach"]jeg vil seg hvad han gjore under viskestykketSå se senere i vidioen
jeg vil seg hvad han gjore under viskestykket
[quote="stålabe1"]Er der nogen der heder sander-and'
JA DET ER DER
ej det er da ikke spor sjovt når han tager viskkestykket over glasset jeg for på fornemmelsen at det drypper og at de ikke vil visse det .
Syntes i andre ikke også det ,det syntes jeg i hvert fald og det burde i andre da også gøre, burde i ikke altså.
"__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________--_"
FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :)
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk