Annonce:
Annonce:
Anders And og Andersine på en kærlighedstur Anders And og Andersine på en kærlighedstur

Marco Rota

Før Disney har Marco Rota arbejdet med Batman og Superman og lignende serier

1 2 Næste »

Italieneren Marco Rota (født 18. september 1942) tegner så godt, at alle andre kun kan drømme om at blive lige så gode.

Marco Rota begyndte først at tegne Disney-historier i 1971. Tidligere havde han arbejdet med Batman, Superman og lignende serier, hvor tegnestilen er mere virkelighedstro end hos Disney. Denne stil har Marco Rota taget med til sine andehistorier: Når han for eksempel tegner biler, laver han så mange detaljer, at man kan se, hvad det for en model. Og hans bipersoner ligner rigtige mennesker bortset fra, at de har den karakteristiske hundenæse.

For os danskere er det sjovt, at Marco Rota har en forkærlighed for vikinger: I 1960erne lavede han sin egen serie om vikingen Ringo, og i 1975 opfandt han figuren Anders Vildand. Det er en af Anders Ands engelske forfædre, der forsvarer sin borg mod de grumme vikinger. Det giver anledning til mange farlige situationer og mange slagsmål. Anders Vildand får især hjælp af den kæmpestore Lille Gny, der godt kan minde om Asterix's ven Obelix.
1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
27 Kommentarer
elsker hans tegninger;)
f.u.c.k ham marco rota er total god til det der tegnserie
Marco Rota er rigtig dygtig!
Det han tegner er unikt, og er god til at finde på historier.
Marco Rota er fantastisk! :D
Marco Rota er en ekstram god tegning, og i uge 48/2010 fik Svenskerne/Nordmændende en Marco Rota historie som jeg gerne ville have læst. Danskerne havde det med Anders Lund Madsen! Kan specielt godt lide hans tegning til AA og co. 11/2009
marco rota er rigtig god
Marco Rota er min yndlings tegner! Han er helt utrolig, det han tegner kan ingen tegne. Det er unikt. Jeg vil gerne bliver så god som ham.
han er genieal til tegne[han er så god] og er kan ikke sige det fodi han er mere en tegner
Marco Rota hører til blandt "verdens-etliten" indenfor Anders and tegning, og han er uden dikussion en helt fantastisk tegner!
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk