Annonce:
Annonce:
Anders And og Andersine på en kærlighedstur Anders And og Andersine på en kærlighedstur

Marco Rota

Før Disney har Marco Rota arbejdet med Batman og Superman og lignende serier

« Forrige 1 2


Marco Rota var i mange år cheftegner for de italienske Disney-blade. Det betød, at han skulle gennemgå de andre tegneres arbejde og han havde derfor ikke meget tid til selv at tegne. Men siden 1992 har Marco Rota arbejdet for det danske Anders And & Co., og heldigvis har det givet ham bedre tid til at tegne.

Ud over historierne med Anders Vildand er Marco Rota bedst kendt for de to fortællinger om "Saracenerens Nat" (Anders And & Co. nr. 21/2007) og "Mit liv i en æggeskal" (Tillæg til Anders And & Co. nr. 16/2011). Den sidste er meget interessant for dem, der forsker i Ande-slægtens familieforhold. Den afslører nemlig, at Anders var et "hitteæg", som faldt ud af reden en mørk og stormfuld nat. Men heldigvis blev han samlet op af Bedstemor And og voksede op på hendes gård.

Anders And
Anders And - Mit liv i en æggeskal

« Forrige 1 2
Se mere om samme emne:
27 Kommentarer
elsker hans tegninger;)
f.u.c.k ham marco rota er total god til det der tegnserie
Marco Rota er rigtig dygtig!
Det han tegner er unikt, og er god til at finde på historier.
Marco Rota er fantastisk! :D
Marco Rota er en ekstram god tegning, og i uge 48/2010 fik Svenskerne/Nordmændende en Marco Rota historie som jeg gerne ville have læst. Danskerne havde det med Anders Lund Madsen! Kan specielt godt lide hans tegning til AA og co. 11/2009
marco rota er rigtig god
Marco Rota er min yndlings tegner! Han er helt utrolig, det han tegner kan ingen tegne. Det er unikt. Jeg vil gerne bliver så god som ham.
han er genieal til tegne[han er så god] og er kan ikke sige det fodi han er mere en tegner
Marco Rota hører til blandt "verdens-etliten" indenfor Anders and tegning, og han er uden dikussion en helt fantastisk tegner!
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk