Annonce:
Annonce:
Menneskets tåbeligste ven?

Menneskets tåbeligste ven?

Menneskets bedste ven er ikke altid den klogeste ven.

I tidens løb har der i Anders And-bladet medvirket en del hunde, som ikke har optrådt lige intelligent. Her er nogle eksempler på disse firbenede væsener, der kunne kandidere til titlen som Andebys tåbeligste hund:

  1. Luffe i ”Hvem redder hvem?” (AA&Co. nr. 29/2011). Det lille gadekryds havde lært at rulle rundt og spille død, hvilket den gjorde hele tiden – også da den skulle redde Anders ud af et brændende hus.
  2. Snorkelspidsen Chivas i ”Hundekunster” (AA&Co. nr. 23/1995). Denne sjældne og fornemme hund var trænet til at hente pind, men kunne ikke kende forskel på pinden og en dynamitstang, og det var ved at koste Anders hans hus.
  3. Pluto i ”Ved venners hjælp” (AA&Co. nr. 18/1976). Den over-ivrige vagthund skulle passe på byggepladsen for Mickey, men tyvene fik frit spil til at stjæle byggematerialerne, fordi Pluto brugte tiden på at jagte Chip & Chap.
  4. Bernhard i ”Et job til Bernhard” (AA&Co. nr. 4/2003). Den forkælede sanktbernhardshund blev ansat til at bringe post ud i Bjørnebjergene, men det endte med, at Anders måtte bære både Bernhard og posten.

Heldigvis skal man ikke kun vurdere sine medskabninger på deres intelligens. Andre egenskaber – som for eksempel venlighed og trofasthed – er også værd at tage med. Derfor vil Anders og Mickey aldrig skilles fra deres hunde, selv om det til tider kniber med tankevirksomheden.

Se mere om samme emne:
16 Kommentarer
hihi det er svært at passe sine dyr :XD
i fell a stupid day...tåbelig ja det er hunde...selv også om man prøver at få dem til at opføre sig ordenligt...min første hun er sky(levene i nu). min nr. 2 hund var menneske glad og fik sukkersyge af for meget menneske mad(død). min nr. 3 hund slog min killing ihjel og løb ud foran en bil(død) min nr. 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 var hvalpe der blev solgt videre(5 af dem er døde). min nr 17 hund blev ved med at bide mig(stadig levene) min nr. 18 hund gødede for meget. min nr. 19 hun er en malamut(som er dum som en dør). min nr. 20 hun var den sukkersygehunden søster...vent jeg har glemt en hund som blev ved med at stikke af og den hed toke eller var det nu loke
har læst 1 har også givet alle bonus point
jeg har givet alle et boneuspoit
har læst 1,4 og måske jeg syntes jeg har læst 3 eren kan ikke huske det bonuspoint
General Snif er også ret sej ;)
Har også kun læst 4´eren...
Morsomt, ha ha!
Hehe, det er ikke let at være hundeejer :P
Har kun læst nr. 4...
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk