Annonce:
Annonce:
Menneskets tåbeligste ven?

Menneskets tåbeligste ven?

Menneskets bedste ven er ikke altid den klogeste ven.

I tidens løb har der i Anders And-bladet medvirket en del hunde, som ikke har optrådt lige intelligent. Her er nogle eksempler på disse firbenede væsener, der kunne kandidere til titlen som Andebys tåbeligste hund:

  1. Luffe i ”Hvem redder hvem?” (AA&Co. nr. 29/2011). Det lille gadekryds havde lært at rulle rundt og spille død, hvilket den gjorde hele tiden – også da den skulle redde Anders ud af et brændende hus.
  2. Snorkelspidsen Chivas i ”Hundekunster” (AA&Co. nr. 23/1995). Denne sjældne og fornemme hund var trænet til at hente pind, men kunne ikke kende forskel på pinden og en dynamitstang, og det var ved at koste Anders hans hus.
  3. Pluto i ”Ved venners hjælp” (AA&Co. nr. 18/1976). Den over-ivrige vagthund skulle passe på byggepladsen for Mickey, men tyvene fik frit spil til at stjæle byggematerialerne, fordi Pluto brugte tiden på at jagte Chip & Chap.
  4. Bernhard i ”Et job til Bernhard” (AA&Co. nr. 4/2003). Den forkælede sanktbernhardshund blev ansat til at bringe post ud i Bjørnebjergene, men det endte med, at Anders måtte bære både Bernhard og posten.

Heldigvis skal man ikke kun vurdere sine medskabninger på deres intelligens. Andre egenskaber – som for eksempel venlighed og trofasthed – er også værd at tage med. Derfor vil Anders og Mickey aldrig skilles fra deres hunde, selv om det til tider kniber med tankevirksomheden.

Se mere om samme emne:
16 Kommentarer
den er jo fin ;S
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk