Annonce:
Annonce:
Mere Krimi-sommer

Mere Krimi-sommer

Mesterskurken Sorte Slyngel forener alle Andebys skurke i en hemmelig forbryderliga!

Der er igen dømt gys i sommervarmen, når denne uges Anders And & Co. er på gaden. For ugens blad er fyldt med gode krimihistorier i det store skurketillæg som følger med.

Sorte Slyngel huserer på mystisk vis Andeby, og terroriserer Mickey og Politimester Striks. Dét selvom Sorte Slyngel tilsyneladende sidder trygt forvarret bag tremmer i Andeby Fængsel! Hvordan kan Sorte Slyngel sidde i fængsel og samtidig begå røverier? Det er et stort mysterie, der bringer Mickey og Fedtmule på kant med loven for at få løst. Læs den spændende historie om "Sorte Slyngel vender tilbage", der for første gang bliver trykt som én sammenhængende historie i Danmark.

Sorte Slyngel er igen på spil i historien "Farlige Feriedage". Kriminaliteten er på mistænkelig vis dalet til næsten ingenting i hele Andeby. Umiddelbart ikke så dårligt, men Mickey og Striks er alligevel skeptiske - og det med god grund! Find ud af hvorfor i ugens Skurketillæg!

MEN MEN MEN du får selvfølgelig også dit normale Anders And & Co.-blad fyldt med gode historier.

Bl.a. kan du læse om Anders og ungerne, der højst usædvanligt får en luksusrejse foræret af deres normalt så nærrige onkel Joakim. Men er der mon en hage? Læs historien "5-stjernet arbejde" og find ud af det.

Er du mere til Carl Barks-historier, kan du også godt glæde dig, for i historien "Handy Andy" er onkel Joakim sammen med Anders og ungerne endnu engang draget på spændende skattejagt! Læs om de mon finder guld?

Georg Gearløs' opfindelser har det med at give bagslag engang i mellem. Og det er da også, hvad der sker i "Store problemer", hvor Lille Hjælper pludselig er knap så lille. Læs den underholdende action-historie med STORE-Lille Hjælper i en helt central rolle!

Ferie, Anders, naturen og så tilsat lidt Knahrvorn, er bare en rigtig dårlig cocktail! Gå kke glip af et godt naboskænderi mellem Anders og Knarhvorn i historien "Nævenyttig nabo".

Dét og meget mere kan du læse om i denne uge.

Vi læses ved i Anders And & Co. nr. 30, der er på gaden torsdag.

3 Kommentarer
Den er meget god.
Glæder mig til at læse alle de nye spændende sider!
Får Danmark både De Vises Sten og krimtilleg?
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk