Annonce:
Annonce:
Milliardærklubben

Milliardærklubben

Andebys milliardærklub er et naturligt mødested for byens rigeste bankdirektører, fabrikanter, skibsredere etc. Selvfølgelig har Joakim von And været medlem i mange år.

1 2 Næste »

Forbilledet for milliardærklubben er de traditionsrige engelske klubber, hvor rigtige gentlemen går hen efter arbejdstid. Klubben har til huse i et dyrt palæ, og indenfor i de store flotte lokaler er der marmorsøjler, blankpolerede gulve, forgyldte lysekroner og bløde læderbetrukne lænestole.

I milliardærklubbens bibliotek kan man slappe af ved at læse børskurserne i dagens avis, eller man kan købe en forfriskende drink i baren. Det er ikke meningen, at man skal bruge klubben til at gøre forretninger, men det sker af og til, at man praler, hvis man har gjort en god handel.

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
11 Kommentarer
Jeg er miliadær!!!!!!!!!! Ejer 21 firmaer.😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎💵💵💵💵💰💰💰💰💰💰💰💰 PS.passer ikke.
Gid at der findes sådan en i virkeligheden XD
Jeg elsker alle historie med onkel Joakim og når det foregår mod anderbilt, startet via milliardærklubben TOP underholdning
milliadærklub her kommer jeg
Jeg er med i klubben
Sejt, og historier med milliadærklubben, som et centralt virkemiddel, er altid sjove.
Annonce:
11
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Joakim von And er den rigeste and i verden

  • På toppen af Andebys højeste punkt - Bilbremsebakken - ligger Joakim von Ands pengetank. Den rummer alle hans penge og er beskyttet mod tyve og hekse af alle mulige udspekulerede fælder.  

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Vidste du, at man kan blive klogere på noget så kompliceret som økonomisk teori ved at læse Anders And?

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk