Annonce:
Annonce:
Milliardærklubben

Milliardærklubben

Andebys milliardærklub er et naturligt mødested for byens rigeste bankdirektører, fabrikanter, skibsredere etc. Selvfølgelig har Joakim von And været medlem i mange år.

« Forrige 1 2
Det er påfaldende, at alle medlemmerne er ældre mænd. Måske skyldes det, at kvinder ikke kan blive optaget, eller at der ikke er nogen kvindelige milliardærer i Andeby. Men i historien "Anders And og kæmpemyrerne" (AA&Co. nr. 30/1959) får vi at vide, at milliardærklubben hvert år afholder en skovtur for medlemmerne og deres koner. Ved den lejlighed er Anders og ungerne med som tjenere og altmuligmænd (de sørger blandt andet for at holde myrerne væk fra maden).

Det er en stor ære at være formand for milliardærklubben, og derfor er der altid kamp om posten, når den gamle formand trækker sig tilbage. I "Hvem narrer hvem" (AA&Co. nr. 9/2006) måtte Joakim von And og Guld-Iver Flintesten gennemgå en meget omfattende konkurrence, hvor disciplinerne blandt andet var at fiske guldfisk og stable mønter. Joakim endte med at tabe med vilje, fordi han opdagede, at formanden forventes at give penge til velgørenhed.

« Forrige 1 2
Se mere om samme emne:
10 Kommentarer
Gid at der findes sådan en i virkeligheden XD
Jeg elsker alle historie med onkel Joakim og når det foregår mod anderbilt, startet via milliardærklubben TOP underholdning
milliadærklub her kommer jeg
Jeg er med i klubben
Sejt, og historier med milliadærklubben, som et centralt virkemiddel, er altid sjove.
Annonce:
8
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Joakim von And er den rigeste and i verden

  • På toppen af Andebys højeste punkt - Bilbremsebakken - ligger Joakim von Ands pengetank. Den rummer alle hans penge og er beskyttet mod tyve og hekse af alle mulige udspekulerede fælder.  

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Vidste du, at man kan blive klogere på noget så kompliceret som økonomisk teori ved at læse Anders And?

Annonce:
Annonce:
Luk