Annonce:
Annonce:
Mindreværd

Mindreværd

Hvorfor mener mange piger at alle andre er pænere end dem selv?

Hvorfor er det, at alle piger mener, at de andre er pænere end dem selv? Og hvad kan man gøre, hvis man selv er en af de piger der synes sådan?

Vh
Pauline

Kære Pauline

Det er et rigtig godt spørgsmål. Og jeg tror faktisk, at det er noget de fleste mennesker har tendens til. Spørg bare din mor. Hun synes garanteret at hendes veninde har flottere ben, at det er pænere med krøller eller mørkt hår o.s.v.... Kender du det der udtryk med, at "græsset altid er grønnere på den anden side"? Altså, at vi altid tror det vi ikke har er bedre end det vi har. Vi må alle samme øve os på at glæde os over de ting ved os selv som vi godt kan lide - i stedet for alt det vi ikke kan. Og så lad være med at tale om det du ikke kan lide... det skal simpelthen ties ihjel!

God kamp!

Suzanne

9 Kommentarer
Er du lun på nogen?🤔
Minia
Hej frej2239...

Du kunne måske bare sige til dem hvordan du har det med det. Det kan de vel begge kunne forstå. Du kan også lade være med at være bedste venner med nogen af dem, eller være bedste venner med dem begge!

Hilsen Minia.
De kunne være tre-kløvere! :D
hej suzanne
jeg har to spørgesmål 1. jeg er forelsket i en fra min klasse det har jeg været siden 2 (går snart i 4) hvad skal jeg gøre? 2. hvorfor laver i ikke hurlumhej mere det gjore i i 2001 eller sådan.
hilsen den forelskede og mistænksomme
kære suzanne jeg er lun på en fyr men jeg ved ikke om jeg tør spørger ham får i min verden er det ALTID drengene der spørger pigerne.hilsen elvirapige
hvor spørger man suzanne?
Kære Suzanne!
Jeg har et MEGA problem. Jeg er lige startet på en ny skole, og jeg har fået to nye venner. De har været venner lang tid inden jeg kom. Jeg er især blevet gode venner med den ene af dem, faktisk så god at hun har spurgt om vi skal være bedste veninder, og den anden hørte det og blev mega ked af det. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for nu er de begge to sure på hindanden, og jeg vil ikke gøre den ene mega ked af det men jeg vil heller ikke gøre den anden ked af det. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke skal skuffe mindst en af dem?
Hilsen Den Nye Pige
hved jeg ikke

 

Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk