Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Nabokrig, Blisands afløser, en kiste fuld af guld ...
Nabokrig, Blisands afløser, en kiste fuld af guld ...

Nabokrig, Blisands afløser, en kiste fuld af guld ...

Få en smagsprøve på, hvad der venter i ugens Anders And & Co!Ungerne, Bedstemor And og fætter Guf slår pjalterne sammen i historien I den gamle mine, i jagten på Røver-Roberts hemmeligheder fra gamle dage.I ugens Du Gådeste kan du teste din evner som detektiv og forsøge at løse gåden om Den distræte tyv.

Anders har fået job som hoptimistfigur-sælger i Det Gamle Andeby, en udstillingsby fra gode gamle Kornelius Bliands tid. Men ud af det blå dukker en gylden jobmulighed op - nemlig jobbet som Blisands afløser. Anders er naturligvis den rette and til jobbet - eller er han?

Vi fortsætter i Blisands fodspor for hvert år fejrer Andeby sin grundlægger med en stor byfest, og det går ikke stille for sig. Onkel Joakim lader sig nemlig lokke af festens eneste gratis forlystelse, og snart har den gamle and fået luft under vingerne til den helt store guldmedalje i historien Højt at flyve

Anders er gået i reality tv'ets fodspor og har lavet sit eget reality show med sig selv som hovedpersonen, naturligvis. Og selvfølgelig til stor irritation for ungerne, der føler sig konstant overvåget af de mange kameraer, Anders har fået sat op i deres private hjem. Men alt går ikke som Anders havde planlagt, og da nabo Knarhvorn blander sig, ekskalerer tingene ud af proportioner i historien Alt for seertallet.

Hvem har ikke dømt om at få en kiste fuld af guld? Onkel Joakim drømmer i hvert fald om det konstant, og da han i en gammel bog hører om kaptajn Guldskægs forsvundne skat, stiler ænderne endnu engang ud på en farefuld skattejagt efter det sunkne skib Sølvgåsen og En kiste fuld af guld.

Alt det og meget mere får du i Anders And & Co. nr. 43, som er på gaden i dag.

Rigtig god fornøjelse :)

5 Kommentarer
Den_Glade_And
Jeg synes ikke man burde vise hvad der kommer i bladene!!!

Hvad synes i?
Det må de da selv bestemme! (Det er jo forretning det handler om at tiltrække kunder)
det er en syyyyygt god Marco Rota historie
Hvorfor smagsprøve? Man har jo efterhånden læst dem!
Jeg synes ikke man burde vise hvad der kommer i bladene!!!

Hvad synes i?
Hey, jeg har lavet den første kommentar
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk