Annonce:
Annonce:
Noel van Horn

Noel van Horn

Noel van Horn - mester i at vende Mickey på hovedet!

1 2 Næste »

Den gamle talemåde om, at æblet sjældent falder langt fra stammen, passer godt i Noel van Horns tilfælde, for hans far – William van Horn – tegner også Disney-historier.

Noel van Horn (født i 1968) behøvede ikke at se langt væk for at blive inspireret til at arbejde med Disney-tegneserier.

Noel eksperimenterede oprindelig med at lave sine egne figurer, men i 1992 mødte han to af Egmonts redaktører ved en tegneseriemesse. De foreslog ham at prøve kræfter med Mickey Mouse, og efter 1½ års træning lavede han sin første Mickey Mouse-historie i 1993. Det er han så fortsat med lige siden.

Noel van Horns historier er et interessant bekendtskab. Hans tegninger er præget af skæve vinkler og fyldige bifigurer, og det er svært at finde andre Disney-skabere, der tegner lige som ham.

1 2 Næste »
13 Kommentarer
Noel er ikke den allerbedste AA tegner... Men han er vel stadig helt ok :D
Synes at Noel er bedre end hans far :-D
Han er født det år mine forældre er født i... he he
Jeg hader Noel van Horns tegninger, syntes de er sjuskede...
Men William van Horn's tegninger er gode!
nice første gang jeg hørte om ham
Mine ynglings Tegneserier-Forfattere. 1. Don Rosa. 2. Carl Barks. 3.William Van Horn.

4. Noel Van Horn. Elsker Van Horn forfatterne.
Ej hvor sjovt der jeg idag tænkte om hvem han var! Så kom der en artikel om han! Hmm han lyder spændene! Kan virkelig gold lide Den evig krig historie! :-)
Noel er en af mine ynglingstegnere! :-DÆrgeligt at han tegner ænder nu, for sammen med Ferioli er han nok den bedste nulevende Muse-tegner :-D
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk