Annonce:
Annonce:
Nostrildamus - en næsvis spåmand

Nostrildamus - en næsvis spåmand

Er det muligt at spå om fremtiden?

I gamle, gamle, gamle dage levede der en mand ved navn Nostradamus. Han var en forunderlig mand som mente han kunne forudsige fremtiden. Det var naturligvis meget vanskeligt for hans samtid at finde ud af om han havde ret, da han for det meste spåede om hændelser flere hundrede år efter hans egen tid. I nyere tid har mange kastet sig ud i at forklare hans spådomme. Nogen mener, at han har forudsagt mange af de vigtige historiske begivenheder i nyere tid, som for eksempel den franske revolution, verdenskrige og store katastrofer.

Nostrildamus, Andebys egen Nostradamus dukker op i Don Rosa-historien ”Nostrildamus' forbandelse” i Anders And & Co. nr. 13. Onkel Joakim har nemlig tabt hele 100 kroner i aktier og krisen er et faktum. Hvordan skal han få pengene til at række?

Joakim vil derfor se ind i fremtiden for at undgå flere af den slags katastrofer. Men er det muligt? Tror du det lykkes for onkel Joakim at se ind i fremtiden?

Joakim van And ser ind i fremtiden...

Se mere om samme emne:
20 Kommentarer
Har læst den elsker Don Rosa han er min yndlings tegner har lige købt her er dit liv Joakim bind 2
Har læst historien den er god😀
Jeg vil gerne læse den! Nogen der ved hvordan????
[quote="kalle"]Jeg har historien derhjemme :Dme to:P
Jeg har historien derhjemme :D
jeg har ikke læst den
har læst historien før
Nice extra Info!!! ;)
jeg fik bladet en uge tidliger
Har læst bogen faktisk, han fortalte også om jordens undergang. Og BLIV IKKE BANGE!!!!! Jeg fandt ud af at der er flere 1000 år til :-D Ville ikke sige hvornår. Men iverfald over 3000 år og mere!!!!!!
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk