Annonce:
Annonce:
Nostrildamus - en næsvis spåmand

Nostrildamus - en næsvis spåmand

Er det muligt at spå om fremtiden?

I gamle, gamle, gamle dage levede der en mand ved navn Nostradamus. Han var en forunderlig mand som mente han kunne forudsige fremtiden. Det var naturligvis meget vanskeligt for hans samtid at finde ud af om han havde ret, da han for det meste spåede om hændelser flere hundrede år efter hans egen tid. I nyere tid har mange kastet sig ud i at forklare hans spådomme. Nogen mener, at han har forudsagt mange af de vigtige historiske begivenheder i nyere tid, som for eksempel den franske revolution, verdenskrige og store katastrofer.

Nostrildamus, Andebys egen Nostradamus dukker op i Don Rosa-historien ”Nostrildamus' forbandelse” i Anders And & Co. nr. 13. Onkel Joakim har nemlig tabt hele 100 kroner i aktier og krisen er et faktum. Hvordan skal han få pengene til at række?

Joakim vil derfor se ind i fremtiden for at undgå flere af den slags katastrofer. Men er det muligt? Tror du det lykkes for onkel Joakim at se ind i fremtiden?

Joakim van And ser ind i fremtiden...

Se mere om samme emne:
20 Kommentarer
jeg er ve at brande min krop ver uge .jeg er den støste fan
og bladet var super god
Jeg er enig med rap_and_i_andeby.dk
Ud over at I har et billede i denne artikel med titlen "Joakim van And ser ind i fremtiden..:" vil jeg mene at alle os, der har læst historien kan svare ja, lidt :P
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk