Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Nu har jeg endelig råd til at købe en DVD-afspiller!

Nu har jeg endelig råd til at købe en DVD-afspiller!

Hvordan gjorde du det?

Er du klar til ugens latterligste vittigheder? Hold på hat og briller, det er tid til ugens grin! Læs vittighederne igennem og prøv, om du kan overgå dem!

Vi vil stadig meget gerne have vittigheder af dig, derfor håber vi, du skynder dig med at skrive din bedste vittighed i kommentarfeltet!

Vi giver de udvalgte en fin gave på deres væg!

HUSK at vi nu giver Akr for de udvalgte vittigheder, der kommer med i den ugentlige lørdagslatter!

87 Kommentarer
Hvorfor gik blondinen ind på McDonald's og bestilte en computer?Svar: fordi hun ville have en MacBook
Hvad hedder postmand Per, når han har fri?

- Per.
Hvad gør en edderkop, når den keder sig?

- Den går på nettet
Hvad gør man hvis en tiger løber efter dig!!!!

Svar: du løber ned til banken og væksler den til to 5, ere
Vegetaren til sine børn:

Skynd jer at spise maden før den visner.
To blondiner havde fået to heste, men de kunne ikke kende forskel, på de to heste! En dag de var ude at ride, kom den ene blondine på noget! " Hvad med at vi klipper halen af den?" Det syntes den anden blondine var en god ide, så det gjorde de! Desværre voksede den hurtigt ud igen. Et år senere, da de to blondiner igen var ude at ride, udbrød den ene blondine pludselig " Jeg har det! Den sorte er højere end den hvide!!"
Jens kører hen til supermarked.Og da han er kommet ser han et skilt hvor der står Max en time.Nå tænker Jens imens han går ind i supermarked.En time og tyve minutter senere kommer Jens og ser en parkeringsvagtsom er hved at sette en bøde på Jenses bil.Jens skynder sig hen til ham og spørger "hvorfor setter du en bøde på min bil"parkeringsvagten "kan du læsse hvad der står der"Jens "ja der står at Max må holde der 1 time"
Dem som ingen pære har ævller

Pære=hjerne ævller=taler

Pære og æbler
Hvad kaldef man to lamaer der vaver balade

SVAR: balamaer

Hvad er lamaernes liv rat ?

SVAR : remolamaer & mamelamaer & cjokolamaer...
GODE VITSER ALLE SAMEN
Hvad sagde den vandrene pind da den brækede armen SVAR: knæk.....
DENNE VITS HAR MIG OG MIN VINENDE FUNDET PÅ

Moren og lille broren kiggede ud af vinduet og så store søsteren gå med en dreng så sagde moren der er noget i mellem dem♥ så sagde lille broren næææ.. de står da ret tæt samen...HA HA......
der var en blondine der skulle til frisøren. Da hun kom ind sagde frisøren at hun skulle tage kasketten af men det ville blondinen ikke. Så tog frisøren den af hende. Lidt tid efter faldt blondinen død om .Så tog frisøren kasketten på.Så hørte hun en optagelses bånd sige ånd ind ånd ud ånd ind ånd ud.
-Hvad siger man til en mand med kun at halvt øje

-Det ved jeg ikke

Svar halløje
der var to drenge der fortalte vitser så sagde den ene "nipmig og napmig sad oppe i et træ men napmig aldt ned hvem er så tilbage" den anden svarede straks "nipmig" men lidt tid efter sagde han "Av! hvorfor nev du mig" "fordi du sagde jeg skulle
Annonce:
11
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk