Annonce:
Annonce:
Ny spændende vikingehistorie

Ny spændende vikingehistorie

Se, hvad ugens blad byder på af lækkerier

Anders And & Co. nummer 7:

På mystisk vis havner Anders og ungerne i vikingetiden. Og de dumper direkte ned i en konflikt mellem vikingestammerne bierkebeinerne og baglerne. Ænderne bliver selvfølgelig indblandet, og snart befinder de sig midt i en krig mellem de bomstærke og krigeriske vikinger. Overlever ænderne mon i Sneens rige?

Mickey og Minnie er taget teatret for at se årets trylleshow, men der er noget lusk ved tryllekunstneren. Hjælp Mickey med at finde ud af hvad i Du gådeste-historien Tryllekunstneren.

Anders vil bare se tv, men hans tv er i udu. Uden evner til selv at reparere det, må han på jagt efter et nyt. Men stormen raser over Andeby og færdsel udendørs frabedes. Alligevel begiver Anders sig ud i de Stormfulde højder. 

Nora Malkeko er blevet medlem af den lokale fitnessklub og for at gøre sig godt bemærket, skaber en en ny trend med at stå på ski. Desværre er det hårdere end først antaget og snart kan hun ikke leve op til sit eget ry i Op ad bakke.

Anders er blevet stormende forelsket og bruger al sin tid på kærlighedsdigte til Andersine i stedet for at passe sit arbejde. Desværre for ham er hans evner som rimsmed til at overse, og snart får han Andersine på nakken i den mega sjove historie "Rim og roer.

Kærlighed har ingen alder, som man siger. Og onkel Joakim møder "tilfældigt" den lige så sparsommelige - eller skal vi sige nærige - Leila. De er godt på vej til at slå pjalterne sammen, men noget (eller nogen) kommer i vejen for deres forelskelse i Forelskede fedtsyle

Desuden får du sidste del af den spændende historie Splittet står vi stærkt, hvor Bjørne-banden er gået hver til sit. TIl onkle Joakims store fortrydelse har banditterne for en gangs skyld succes med deres kriminelle løbebaner, når de er splittet op. Overlever von Ands finansimperie banditternes hærgen?

Få svaret på ALT i ugens blad som er på gaden i dag.

Vi læses ved.

2 Kommentarer
jeg har det allerede det kan i se på min blog
18-02-2016 13:05 (Kommentar redigeret: 18-02-2016 13:06) · Svar
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk