Annonce:
Annonce:
O kærlighed! O kærlighed!

O kærlighed! O kærlighed!

Der er valentins stemning i ugens blad

I ugens blad, Anders And & Co. nr. 7, der er på gaden i dag, får du mange gode historier:

Anders forstår sig på kvinder! Det mener han i hvert fald selv? I historien Verdens Værste Valentin, forsøger Anders og Andersine at rådgive Andebys borgere om kærlighed via deres klummer i ugebladene "Mål" og "Alt for ænderne! Men det nu også gode råd?

Kan du regne ud, hvad Anders køber til Andersine i valentinsgave? Prøv kræfter med Du Gådeste-gåden Gaveshopping.

Rip, Rap og Rup har fået et god øje til deres skolelærer Sofie og benytter alle tricks i bogen for at få hendes opmærksomhed. Men de får sig en uventet konkurrent i Forelskede ællinger.

Storforbryderen Sorteper er altid ude på ballade, og da Fedtmule vinder i klasselotteriet ser Sorteper sit snit til at tiltuske sig gevinsten. Men hvem mon narrer hvem i Krydstogtet?

I Nancy Dancy er Andersine blevet kørende bogsælger og Anders køber under frivillig tvang en af Andersines bøger. Anders bliver dog så vild med bogen, han sætter alt ind på at finde hovedpersonen fra historien for at få en autograf. Skal det mon lykkes Anders at blive forenet med sit største idol?

Onkel Joakim kan aldrig få nok guld. Og da han er så heldig at støde på en ægte irsk alf, ser han sit snit til at øge sin i forvejen store formue. For hvis man fanger en alf, skal alfekongen betale en krukke guld i løsesum for sin undersåt. Men er det nu også en god idé at lægge sig ud med alfer og deres magi? Få svaret i Et lille svindelnummer.

Alt dette og meget mere får du i ugens blad.

Vi læses ved

Se mere om samme emne:
3 Kommentarer
Et klassisk Ander And tema:D
Nååårh det er så sødt det er til blaaaaaaadre sig over hahaahaha!
Nice og der har jeg ugens vits!
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk