Annonce:
Annonce:
Øje i det høje!

Øje i det høje!

Sidste omgang opfindelser for denne gang!

Der er igen opfindelser på programmet i Andeby! Anders, Andersine, ungerne og Georg deltager i Andeby opfinderkonkurrence og sætter afsted for at vinde den store præmie med netop deres geniale opfindelse! Men Øjvind Ørn, opfinderen af onde og skadelige ting, stiller også op til konkurrencen og som sædvanligt har han ikke rent mel i posen! Læs den spændende og flotte historie Øje i det høje af Gorm Transgaard og Arild Midthun i hele to dele. Du får dog både 1. og 2. del i samme blad, så du får den spændende slutning med det samme!

Som bekendt kan onkel Joakim tjene penge på næsten hvad som helst! Derudover er han en yderst sparsommelig gammel and, der forstår at få det maksimale ud af alt. Med de to heldige egenskaber lagt sammen varer det ikke længe før onkel Joakim bliver Grønnere end grøn og redder planeten fra overforbrug og madspild!

Bjørne-banden beslutter sig for at donere deres tid til velgørenhed! Men er det udelukkende på grund af deres gode hjerte, at de pludselig går ind for den slags, eller stikker der noget andet under? Få svaret i Diskret velgørenhed!

Rip, Rap og Rup har det svært med en klassekammerat, der mobber! Men en dag står en uventet pakke og venter på trappetrinnet! I pakken findes måske ungernes redning fra mobberiet! Læs den sjove Abekattestreger få et godt grin!

Alt dette og meget meget mere får du i ugens blad, der forresten også giver et velkvalificeret bud på hvordan vi transporterer os selv i fremtiden!

Læs Anders And & Co. nr. 42, der er på gaden i dag!

Rigtig god fornøjelse :-)

Se mere om samme emne:
1 Kommentarer
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk