Annonce:
Annonce:
Olympiske lege med Disney

Olympiske lege med Disney

Vidste du, at der er masser af ”olympisk læsning” med Anders And og vennerne?

I 2012 afholdes de olympiske lege i London, og der kommer masser af sport i TV. Hvis du får lyst til at holde ”OL-feberen” i kog mellem TV-transmissionerne, vil det være oplagt at gøre det i selskab med Anders And & Co. Her følger en liste over de bedste olympiske historier:

  • ”Det store sportsstævne” (tillæg til AA&Co. nr. 28/1994): Anders stiller op til et atletikstævne, fordi han drømmer om at blive udtaget til Andebys OL-hold. Det går selvfølgelig ikke helt, som han havde håbet.

  • ”Et olympisk håb” (Jumbobog nr. 58): Mickey og Fedtmule finder et par benbeskyttere, som har tilhørt den første olympiske vinder for 2.500 år siden. Da Fedtmule tager dem på, bliver han til en fænomenal atlet. Men kan han også vinde de moderne olympiske lege?

  • ”Den olympiske fakkelbærer” (AA&Co. nr. 29/1996): Anders skal løbe med den olympiske ild fra Gåserød til Andeby, men det volder ham store kvaler ikke at sætte ild til ting og sager undervejs.

  • ”Fedtmule og den olympiske ild” (udgivet i albummet af samme navn): Fedtmule har også fået tjansen som fakkelbærer, men hans problem er, at en mystisk samler af sjældne ting, hyrer Sorteper til at stjæle den.

  • ”En energisk fætter” (AA&Co. nr. 30/1984): Fedtmules fætter Super Goof ankommer til Andeby for at ligge i træningslejr op til OL. Det går hårdt ud over Fedtmules humør og helbred.

5 Kommentarer
Det lyder rigtig godt... :-)
Fedt, glæder mig til jeg kommer hjem til både Jumbobog og AA blad :D
jeg glæder mig til at skulle købe ol-feberen
Glæder mig til at det kommer nået AA.co/Jombo bog læsning med De Olympiske lege! :-D
Sejt nok og første :D
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk