Annonce:
Annonce:
Onkel Joakim på månen

Onkel Joakim på månen

Vidste du, at onkel Joakim har foretaget præcis den samme rejse som de første amerikanske astronauter, der landede på månen?

Amerikanerne Neal Armstrong og Buzz Aldrin landede på månen for første gang i 1969, men allerede 4 år senere blev den præstation kopieret af onkel Joakim med hjælp fra Georg Gearløs i historien ”I hemmelig mission til Månen” (AA&Co. nr. 16-19/1973).

Joakim og Gearløs blev skudt af sted i en stor raket, og undervejs mod målet prøvede de at blive vægtløse og spise astronautmad på tube. Da raketten kom til månen, gik den i kredsløb om månen, mens Joakim blev sendt ned i et lille landingsfartøj.

Efter landingen sprang Joakim rundt på overfladen med kæmpestore hop, fordi tyngdekraften er så svag på månen. Til sidst fløj landingsfartøjet tilbage til raketten, hvor Gearløs ventede. Sammen fløj de tilbage til jorden og landede i Atlanterhavet.

Det var præcis den samme rejse, som de amerikanske astronauter havde gennemført. Den eneste forskel var, at onkel Joakim skulle hente nogle antikke mønter, som han havde gemt på månen ved et tidligere besøg. Så vidt man ved, er han den eneste person, der har brugt månen som pengetank.

20 Kommentarer
[quote="ande-nørden"]har altid gerne ville komme en tur på månen:DME TO!
har altid gerne ville komme en tur på månen:D
sejt... vidste ikke at månen kunne bruges som pengetank....
Men hvad skete der så da de faldt i Atlanterhavet?
Den historie ville jeg gerne høre!
Bare Onkel Joakim kom før Amerikanerne
tror ikke de kan p.g.a pengemangel og de slipper næsten aldrig afsted med byttet.
Det må jeg nok sige det var en smart ide så kan bjørne-banden nemmelig ikke få fat på pengene hihihi
Ja godt spørgsmål!
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk