Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Onkel Joakims 5 tips til billige julegaver - 2.del
Onkel Joakims 5 tips til billige julegaver - 2.del!

Onkel Joakims 5 tips til billige julegaver - 2.del!

Jul betyder gaver, og gaver betyder at kaste dejlige penge ud af vinduet. Men der findes håb.

Du kan faktisk gå gennem julen med pungen fuld af mønter. Her får du Joakim von Ands sidste 5 rigtig gode tips til billige julegaver:

6. Genbrugsguld! Smut en tur i den lokale genbrugsen og gør et kup til årets julegaveindkøb. Du kan finde næsten alt i genbrugsbutikkerne. Fx et par udtrådte galocher, en gammel uldfrakke eller måske endda en fin stok. Der er ingen grænser, og det er rasende billigt! Vil du gøre det endnu billigere, kan du sikkert nemt få de flinke damer bag disken til at pakke de flotte gaver ind!

7. Prut om prisen! Der er nu ikke noget som at gøre en god handel. Har du held til at prutte en julegave ned i pris, kan du bryste dig af din egen formiddable forretningssans. En krone sparet er en krone tjent! 

8. Giv en ko! Da jeg var lille ælling, var vi så fattige, at det eneste legetøj, jeg havde var en sten med hul i. Den havde jeg bundet en sejlgarnssnor i, så jeg kunne trække den efter mig. Det kaldte man en "ko" dengang. Se dét var et underholdende stykke legetøj! Køer til hele familien. Muuhhh!!!!

9. Genbrugsguld nr. 2! Dette tips handler ikke om, at du skal en tur i genbrugsbutikken igen, men om at du - kløgtig som du jo er - kan genbruge sidste års julegaver! Pak de gaver du fik sidste år ind og smid dem under træet igen. Fungerede de sidste år, ja så kan de nok også bruges i år!

10. Januarudsalg! Skal du absolut have mønter op af pungen, så overbevis resten af familien om, at der da absolut ikke er nogen grund til lige nøjagtigt, at skulle holde jul præcis d. 24. december!!! Men overtal dem til at flytte årets hyggeligste aften til en aften i januar i stedet. På denne måde kan du nu shoppe julegaver, mens der er januarudslag. Bingo!

Det var alt fra onkel Joakim i denne omgang. Han vender stærkt tilbage næste jul med flere ligeså fantastiske julegavetips!

Glædelig jul!

Se mere om samme emne:
17 Kommentarer
Jeg vil kerne have en ko
jeg giver altså bedre OG billigere julegaver. i skal bare finde noget papir og nogle farver frem, og så skal i ellers bare tegne.
Har du lyst til at vinde en gave til 1500 andebykroner uden at gøre særlig meget! Selvfølgelig vil du det! Du kan deltage på dette link: www.andeby.dk/default.aspx
22-12-2015 21:08 (Kommentar redigeret: 22-12-2015 21:09) · Svar
En typisk onkel Joakim sparer på alt 😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Coca Cola
Jeg vil ikke have julegaver af onkel Joakim!
Jeg syntes det ville være fedt at få en gave fra selveste Joakim von and:D
Coca Cola
Jeg vil ikke have julegaver af onkel Joakim!
helt enlig med dig
Emma14
Så skal man også bare lige finde en sten med hul i xD
Du kan bare finde en sten og hugge den istykker🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎄🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅
Hahaahahahaha...! Onkel Joakim er virkelig forretningsmand med et hoved fuldt fuld at penge, og at spare!!
Sten med hul her kommer jeg 👌
Jeg vil ikke have julegaver af onkel Joakim!
Annonce:
7
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk