Annonce:
Annonce:
Opfinder-quiz

Opfinder-quiz

Hvad ved du om opfindelser og opfindere?

« Forrige 1 2 3 4 5 Næste »

3. Hvad hed lederen af projektet som udviklede atombomben?

a) Robert Oppenheimer

b) Carl von Linden

c) Denis Papin

« Forrige 1 2 3 4 5 Næste »
Se mere om samme emne:
42 Kommentarer
Rent faktisk lærte jeg det der om Edison i et Brdr. Lund Madsen show xD
den første flyve-dims (helikopter) blev tegnet af Leonardo da Vinci. (det ved en hver!) El-pæreren blev opfundet af `ham der Edison´. Det ved en hver der bare har læst lidt af kapitel 4 af her er dit liv, Joakim. den spræng-farlige dims ved en hver (mig) ikke hvem har lavet, men en hver ved at Einstein var med til det. Han var tysker. Så må de andre også være tyskere. Så ser man bare hvilket navn der lyder mest tysk! Voila! og hjælperen ved en hver hvad hedder! 4 rigtige!
4/4 quizzen er LET
[quote="anton331"]Leonardo da vinci tegnede ikke den første helikopter han malede Mona Lisa og alle mulige andre kendte malerier men IKKE den første helikpoter?????----
Det kan bestemt diskuteres, om det han tegnede kan kaldes en helikopter - men jo, det var et flyveinstrument, der af udseende minder om helikoptere. Den blev aldrig lavet, og ville sikkert heller ikke have fungeret, men han tegnede den.
nåååååååååååååååååå ja gril
Dårligt lavet!. Det her er en gammel Quiz!
Med rent held i spørgsmål 3 fik jeg alle rigtige :)
Troede Leonardo da Vinci tegnede den første flyvemaskine, og ikke den første helikopter.. Men det kan vel meget godt passe :)
Leonardo da vinci tegnede ikke den første helikopter han malede Mona Lisa og alle mulige andre kendte malerier men IKKE den første helikpoter?????
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk