Annonce:
Annonce:
Opfindsomhed i Andeby

Opfindsomhed i Andeby

Gearløs er ikke den eneste med gode idéer! Mød alle opfinderne i Andeby!

Hvis du tror, at Georg Gearløs er den eneste opfinder i Andeby, tager du fejl, for byen myldrer med mere eller mindre geniale hoveder. Her er et par stykker af dem:

Næbhøj opfatter sig selv som verdens bedste opfinder, og han plager ofte Joakim von And for at få ham til at finansiere sine påfund. En af hans genistreger var en bil, der kunne køre på vand i stedet for benzin. Eneste problem var, at der skulle 10 liter vand til at køre hver kilometer (Onkel Joakim nr. 14/1982).

Øjvind Ørn bliver kaldt ”Opfinderen af onde og skadelige ting” (hvilket han ligefrem er stolt af), og han bruger en stor del af sin tid på at kopiere eller sabotere Georg Gearløs’ opfindelser. Det giver dog altid bagslag som for eksempel, da han blev overfaldet af sine egne supermøl (AA&Co. nr. 39/1975).

Professor Rivegal er absolut en genial opfinder, men han har et horn i siden på Anders og Joakim, fordi de engang forhindrede ham i at få verdensherredømmet. Derfor har han udtænkt flere udspekulerede måder at få hævn – blandt andet en tidsmaskine, der kunne sende dem tilbage i tiden (Jumbobog nr. 18).

Lille Edison er Gearløs’ nevø, og han pusler med sine egne opfindelser, for han vil gerne være opfinder lige som sin onkel. Det er dog ikke altid, at hans ting virker helt efter hensigten. For eksempel lavede han en dyre-lokke-maskine til grønspætterne, men desværre tiltrak den en hel del uventede dyr (AA&Co. nr. 7/1968).

 

Gilbert er derimod et eksempel på en nevø, der er klogere end sin onkel (Fedtmule). I virkeligheden er han nok mere videnskabsmand end opfinder, men hans forskning har også kastet en del praktiske opfindelser af sig blandt andet et raketbrændstof (AA&Co. nr. 22/1971) og en tidsmaskine (nr. 35/2004).

41 Kommentarer
er der andre end mig der skal i faraos sigar på lørdag og få Don Rosas autograf? PS Don Rosa er min ynglings Fofatter efter ham Karl Barks
Jeg synes gearløs er den bedste opfinder
01-10-2015 19:55 (Kommentar redigeret: 01-10-2015 19:55) · Svar
Det lyder da fornuftigt
Hvem er den mest opfindsomme Andeby forfatter? Barks det er klart:-)
Frede-vermeij
hej alle sammen er ny på andeby. og jeg aner ikke hvad man skal bruge de der andeby kroner til ?

nogen der kan måske hjælpe mig ?
Give gaver, bruge dem på spil.
hej alle sammen er ny på andeby. og jeg aner ikke hvad man skal bruge de der andeby kroner til ?

nogen der kan måske hjælpe mig ?
Min yndlings opfinder er helt klart Georg Gearløs
Hyggeligt.

Mine ynglingsopfindere er Georg og hans nevø lille Edison

Mine yndlings opfindere er gilbert, Edison og Georg
jeg er en god opfinder
Jeg opfandt Julen ;)
Når jeg bliver voksen vil jeg være opfinder og bo i Andeby!

Altså bortset fra at være Anders And og bo i Andeby!!!!
Annonce:
236
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk