Annonce:
Annonce:
Hvordan mon fremtidens mad ser ud og smager?

Hvordan mon fremtidens mad ser ud og smager?

Der er igen opfindertema i ugens blad, og du får Georgs kloge bud på, hvad fremtiden bringer til øjet og ganen!

Ugens blad:
Vi starter i pengetanken på Bilbremsebakken i Andeby!


Onkel Joakims formue er igen i fare! Hans ærkefjender rotter sig sammen i en farlig alliance i håbet om, på denne måde at kunne fravriste onkel Joakim både lykkemønt og formue! Trygt låst inde i pengetankens sikrede panikrum, har banditterne nem og uforstyrret adgang til herlighederne! Men videnskaben kommer Joakim til undsætning! For snedige opfindelser kan måske få has på tyveknægtene! Panikrummet er en herlig opfinderhistorie af Gorm Transgaard og tegnet af Arild Midthun.

Vaks får Ubudne gæster i sit hundehus og flygter i skræk fra hus og hjem. Men måske er den ubudne gæst ikke så farlig endda! Snart har Vaks fået sig en ny ven, og et lille hundeeventyr kan begynde!

I Kedeligt arbejde har Georg opfundet endnu en af sine smarte robotter. Denne gang en der kan lave alt det kedelige arbejde for Gearløs, som han ikke selv gider. Men noget går galt!

Grønspætternes yndlingsklatretræ skal fældes og erstattes af en ægte kunstskulptur! Men hvad skal motivet være? Hvem blandt grønspætterne er ærværdig og modig nok til at få lavet en statue af sig? Få svaret i Den tapre, unge grønspætte!

Mickey og Fedtmule er taget på fisketur til den normalt så idylliske Tabascobugt, men stedet ligger øde hen! Mickey har fået den glimrende idé at give stedet en lille vitaminindsprøjtning ved at lave en sørøverfestival på stedet! Men Sorteper og hans kumpaner blander sig, og snart er sørøverfestivalen og hele Tabascobugten i overhængende fare! Sørøverne i Tabascobugten er anden del i den gamle og spændende historie af Carl Fallberg og Paul Murry!

Alt dette og meget mere får du i ugens blad!

Vi læses ved i Anders And & Co. nr. 38, der er på gaden i dag!

Rigtig god fornøjelse!

Se mere om samme emne:
2 Kommentarer
Det der med maden er bare så ulækker
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk