Annonce:
Annonce:
Pas på: Der er bid!

Pas på: Der er bid!

Når den fredelige fisketur ender med, at rollerne bliver byttet om.

Det kan være farligt at foretage sig noget så harmløst som at tage på fisketur eller at bade. I ”En fisketur” (AA&Co. nr. 35/1964) blev Georg Gearløs slugt af en hval, som blev tiltrukket af hans mekaniske lokkefisk. Han blev dog reddet af Lille Hjælper, men siden da har han mistet lysten til at spise fisk.

I ”Den talende hund” (AA&Co. nr. 34/2006) var det Anders Ands tur til at blive slugt af en hval. Det skete, mens han prøvede at slå rekord ved at svømme tværs over Andebybugten. Heldigvis blev han hostet op, fordi hvalen blev dårlig af en grapefrugt, som den også havde slugt. (Hvis det var den samme hval, som også slugte Georg, må den da have lært, at man ikke skal sluge ænder.)

Men Anders’ uheld er ikke slut endnu: I ”En fiskehistorie” (AA&Co. nr. 24-25/2013) blev han udsat for en tredobbelt ulykke: Først blev han slugt af en kæmpefisk, som selv blev slugt af en større fisk, der igen blev slugt af en endnu større fisk. Også i dette tilfælde var en af Georg Gearløs’ nye fangstmetoder indblandet.

Endelig blev Anders engang slugt af Loch Ness-uhyret og reddet af en pakke haggis, hvis man ellers skal tro på, hvad der står i AA&Co. nr. 21/2000. Men det lyder nu meget som en skipperskrøne.

Se mere om samme emne:
2 Kommentarer
Det var en mærkelig historie... :P
O-kay... det vidste jeg ikke!
Annonce:
124
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk