Annonce:
Annonce:
Passion for pirater

Passion for pirater

Er du også vild med pirater? Her kan du læse hvilke Anders-historier du kan læse

Hvis du har set alle "Pirates of the Carribean"-filmene og ikke kan få nok af sørøvere, er det værd at holde øje med den italienske tegner Marco Rota, for han elsker pirathistorier.

Fortællinger om sørøvere har altid været godt stof: Buldrende kanoner, begravede skatte, sværd og skydere, spænding og dramatik. Herligt! Denne fascination deles af italieneren Marco Rota, der i tidens løb har lavet mange fantastiske pirathistorier til Anders And-bladet.

Hvis du foretrækker drabelige sørøvere fra Caribien med træben og klap for øjet, bør du læse historierne om ”Sortskægs Skat” (AA&Co. nr. 20/2011), ”Sørøvernatten” (nr. 29/2004) eller ”Skrækkelige Morgan” (nr. 1-2/2001). Det er ikke småting, hvilke farer ænderne bliver udsat for på de palmebeklædte sandstrande.

Hvis du gerne vil lidt nærmere de hjemlige himmelstrøg, kan du læse ”Saracenerens Nat” (AA&Co. nr. 27/2001). Her har Rota lavet en fortælling om arabiske pirater, der hærgede de europæiske kyster i middelalderen. Der er både magi, kærlighed og en stor skat indblandet.

Endelig bør du læse ”Bunden er nået” (AA&Co. nr. 25/2008), hvis du foretrækker moderne pirater. I denne historie er Rota vendt tilbage til nutiden og har udstyret sørøverne med miniubåde og frømandsdragter. Det er ikke godt for onkel Joakim, at hans skibe bliver overfaldet, men vi læsere bliver godt underholdt.

13 Kommentarer
[quote="Emil_McDuck"]Fedt,det lyder spændende! :D
Det er også et godt Don Rosa billede! :Dja det er :`j
Jeg er enig med jer der syndes det er et godt billede af Don! :D
Genialt billede Don har tegnet :D
feeeeeeeeeeeeeeeeedt
sejt, og kan man godt få nogle bonuspoint?
ja det er et godt billdede og don rosa er den beste tigner :D
Fedt,det lyder spændende! :D
Det er også et godt Don Rosa billede! :D
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk