Annonce:
Annonce:
Pengebadets historie

Pengebadets historie

Hvornår blev Joakim von And så rig, at han kunne bade i sine penge?

Onkel Joakims eksklusive vane med at bade og svømme i sine egne penge udviklede sig lidt efter lidt - lidt ligesom når vi selv skal i vandet og tæller 10... 20... 30 osv. op 100.

I historien om ”Bordtennisboldene” (Carl Barks-klassikeren, hvor Anders og ungerne med hjælp fra et væld af bordtennisbolde, hæver et sunkent skib fra havets bund), som udkom i USA i maj 1949 (på dansk først i AA&Co. nr. 11/1957), ser man for første gang onkel Joakims penge. Men i "Bordtennisboldene har onkel Joakim ikke flere penge, end at han kan lægge dem på sit skrivebord, når han skal tælle dem.

Men onkel Joakim får flere penge.
I ”Voodoo Hoodoo” fra august 1949 (AA&Co. nr. 27/1996) er hans formue vokset så meget, at han kan fylde et badekar med mønter, som han ligger og svaler sig i.

Endelig er han i ”Pengesorger” fra januar 1951 (AA&Co. nr. 8/1951) blevet så rig, at han har en stor lagerbygning, hvor han svømmer rundt mellem mønterne og sedlerne. Det er det første rigtige pengebad.

Men for at gøre historien komplet må det også med, at i ”Indfrossen kapital” fra december 1951 (AA&C0. nr. 10/1957) bygger Joakim sin pengetank, hvor han siden har taget sit daglige pengebad.

 

37 Kommentarer
Det må da gøre ondt... De er jo ret hårde og ********* men han vil måske gøre alt for at få lov til at bade i dem! Han er mærkelig og pengegrisk, meget pengegrisk! Penge er ikke alt her i livet, det har han måske aldrig hørt? Hvis jeg havde så mange penge, ville jeg gemme dem! Og bruge lidt en gang i mellem. På rejser og sådan noget, også fornuftige ting, er det måske ikke lidt dumt at gemme dem hele livet, jeg mener når han dør, hvem for dem så...? Vil han virkelig gemme så mange penge på æren, bare for at vise dem frem? For altså, han er jo ved at være godt oppe i årene, og han dør måske ikke snart, men før Anders! Vil han gemme penge for æren, og ikke for at bruge dem, jeg tror ikke engang at han har tid nok til at bruge alle hans penge inden han dør"! Er det ikke sært? Hvem gemmer penge og sparer så meget, for ikke at bruge dem til noget inden ,man dør?????????? Men det er jo hans eget valg! Hvis han vil det, må han selv om det jo! Hans problem...
Hvad med den snedige Onkel Joakim
Jeg vil også have et pengebad
niclas3a
Og er der nogen der vil skrive til mig?
Hvad mener du?
hvis jeg havede alle de penge så ville jeg have alt som overhovedet har noget at gøre med

anders and men det lyder altså klamt
Cornelia1234
Fun_PV_Duck
Sejt! Vis jeg var onkel Joakim, ville jeg købe alle jumbobøger og Anders And blade mm. :D
Enig, men jeg vil også købe andre ting :-)
Ville jeg nok også :D
Ups... Anmeldte en kommentar.....
Hvis jeg havde så mange penge ville jeg købe alle numrene a Anders and bladene og jumbobøgerne! (Jeg hvile nok også købe andre ting som PS4 eller et Segboard👍🏻:-)
Hvis jeg fik alle Von And's penge ville jeg købe alle blade og jumbobøger :)
Annonce:
284
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk