Annonce:
Annonce:

Pladder fra Andeby

Få det nyeste sladder og pladder med fra Andeby!

Her er de nyeste nyheder, de saftigste sager, de hidsigste historier, de skøreste skrøner, de frækkeste fabler og de mest rå rygter. Der bliver ellevilde eventyr, brave beretninger og mystiske myter. Få det mest snuskede sladder her i Pladder fra Andeby!

OBS! Hvis du vælger at læse disse tekster kan det føre til tomt blik og stammen.

Se mere om samme emne:
9 Kommentarer
Sikke noget mærkeligt sladder!!! Det er super sejt...
kunne hellere ikke komme ind fra forsiden, reklamen blokeret linket
Hej Alis og Emil K. Kan vi lokke jer til at sende et screenshot til Marie ([url=mailto:redaktion@andeby.dk]redaktion@andeby.dk)? [/url]

Det ser fint ud på vores maskiner, så for at forstå jeres problem skal vi gerne se det.

: ) /Katja
emil_k.
Fedt :D

Det tænkte jeg også Guffy :P (Det tænkte jeg også på Guffy/Emil! ;DEgentlig, kan i ikke snart skifte reklamer? De der Chill reklamer dækker over artiklerne, så jeg ikke kan gå ind på den øverste artikel! Heldigvis findes der andre måde at komme ind på en artikel på, men det er ret irriterende!
__________________________________________________________________________

Jeg havde prøvet i en halv time at komme ind på den her Artikel Det er p*sse irreterne! undskyld jeg bander men Det "Chill af" Reklame spærre for Artiklerne jeg synes Admin skal gøre nået ved det!
Fedt :D

Det tænkte jeg også Guffy :PEgentlig, kan i ikke snart skifte reklamer? De der Chill reklamer dækker over artiklerne, så jeg ikke kan gå ind på den øverste artikel! Heldigvis findes der andre måde at komme ind på en artikel på, men det er ret irriterende!
Fedt!

Men hvorfor står teksten under billedgalleriet på norsk? :P
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk