Annonce:
Annonce:
Posten skal frem

Posten skal frem

Anders And har flere gange haft arbejde som postbud - læs mere om det her!

Anders And har flere gange haft arbejde som postbud, og hver gang har han fået den sværeste rute i hele distriktet.

I AA&Co. nr. 49/2009 tror Anders, at han har fået en nem tjans, da han skal overtage postruten i prærieflækken Gulddal. Hvad kan være nemmere end at dele et par breve ud i sommervarmen? Anders ved bare ikke, at nabobyen Sølvstrøm også ligger på hans rute og for at komme derhen, skal han klatre over Kraniebjergene, hvor der er tåge, laviner, pumaer og bjørne.

AA&Co. 8/1959 har Anders fået en anden rute i et bjergområde, hvor han blandt andet må gå på line og klatre i tov for at få brevene ud. Det største problem er dog, at en ørnefamilie hugger hans postsæk, fordi en af kunderne har bestilt et kilo bøffer med posten.

Så skulle man tro, at Anders ville få lettere arbejdsforhold, da han i AA&Co. nr. 11/1953 bliver postbud hjemme i Andeby. Men nej: Det bliver snestorm, han bliver kørt over af en sneplov - og værst af alt: Han skal aflevere et kærestebrev fra Højben til Andersine!

Se mere om samme emne:
9 Kommentarer
gad vide hvis Fætter Højben fik ruterne som Anders har fået :-?
Stakkels And :-(
Stakkels Anders! God artikkel
Hvorfor gider han at aflevere det brev til andersine.?
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • I filmen har Chip og Chap en mission og det er at indsamle så mange nødder som overhovedet muligt - koste hvad det vil! Se den sjove kamp om jordnødderne mellem Anders And og Chip og Chap

  • Normalt går Anders ikke så meget op i at holde sin have pæn.

Annonce:
Annonce:
Luk