Annonce:
Annonce:
Privatliv

Privatliv

Om cookies

På Andeby.dk benyttes cookies til brugervalidering og besøgsstatistik. Vi benytter ikke cookies til kommercielle formål. Læs mere herunder:

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
Danmark
Telefon: +45 3945 7545
Mail: redaktion@serieforlaget.dk

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om geografi, browsertype mv. for løbende at kunne tilpasse indholdet derefter. Desuden bruges cookies til at registrere hvorvidt brugeren er logget ind i vores webadministrationssystem. Endelig kan anvendte tredjepartsredskaber, som f.eks. Facebook, vælge at sætte cookies i brugerens browser.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Egmont, skal du rette henvendelse på redaktion@serieforlaget.dk eller telefon +45 33 30 50 35. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Se mere om samme emne:
58 Kommentarer
----------------Store dele af Andeby.dk blev den 25. maj 2018 lukket.----------------

STATUS PÅ FOLKET: Vi, fra Andeby.dk, Kalleanka.se og Donald.no er nu samlet på hjemmesiden Donaldforum.no. General opfordring: Gå ind på Donaldforum.no og opret en bruger (klik på manden i øverste højre hjørne)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Artiklen omkring nedlukningen af andeby (forum, blogs mm.) kan læses her:

www.andeby.dk/artikler/andringer-pa-andeby-dk

Den er ikke så nem at finde, derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive en ny og mere detaljeret forklaring på: hvad der er sket med andeby.dk, hvorfor, og vores (brugernes) løsning på problemet (Donaldforum.no). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedlukningen skyldtes (på baggrund af brugernes teori), nye krav om cookies og persondata. Adminstrationen på Andeby.dk ønskede ikke at prioritere (læs: magtede ikke) at lave en større operation sådan at de nye krav kunne overholdes. I stedet blev store dele af hjemmesidens funktioner fjernet. Det gjaldt især de mere personlige ting.

Her er en liste med mange af de ting, der blev fjernet fra hjemmesiden den 25. maj 2018:

Forummet, et enormt fora, der var over 8 år (!) gammelt, med mere end 10.000 forum-indlæg, og over 100.000 kommentarer.

personlige blogs, med små skøre og sjove opslag fra brugerne selv.

postkasse meddelelser altså muligheden for at skrive privat til andre

Vægge
, hver bruger havde sin egen lille "side", hvor folk engang imellem kom forbi og skrev en hilsen eller drillede personen.

Gaver
, på folks vægge kunne man give hinanden gaver, (f.eks hvis personen havde fødselsdag) man brugte en virtuel valuta kaldet AKR altså Andeby Kroner. Akr optjente man ved at være online på andeby.dk og generalt bare ved at være aktiv og skrive med andre.

Signaturer, inde på forummet havde hver bruger sin egen signatur. Særligt for nogle år tilbage, havde folk lange og kreative signaturer med billeder, videoer, slogans, citater, emojis, spoilers, bb-koder osv.

profilbilleder, hver bruger havde sit eget profilbillede som var et vigtigt kendetegn for personen.

venne-funktionen, man sendte venneanmodninger til folk. For nogle var der prestige i at have mange venner (det betød bare at man havde været aktiv eller havde været på andeby.dk i mange år)

--------"Konklusion": Denne delvise nedlukning førte til, at mange af de aktive brugere på Andeby.dk flyttede over på et lukket norsk forum kaldet donaldforum.no. Donald Forum, også kendt som Dono eller Dofo, er en donaldistisk hjemmeside.

Donaldforum.no blev lavet af brugere fra den norske udgave af andeby.dk kaldet Donald.no, da Donald.no lukkede ned omkring 2015. To år senere lukkede den svenske Kalleanka.se også ned, og svenskerne blev opfordret (af nordmændene) til at komme over på Donald Forum.

Sidst men ikke mindst, blev det danske Andeby.dk i 2018 på samme måde som Donald.no og Kalleanka.se, også lukket ned. Vi blev opfordret af vores svenske og norske venner, til også at hoppe over på Donaldforum.no.

Det har så resulteret i, at vi sammen har skabt en lukket forum-hjemmeside kaldet Donald Forum, med folk fra Danmark, Sverige og Norge. Alle brugerne kommer oprindeligt fra hver sin Anders-And-baserede-hjemmeside i sit eget land. (Sverige - Kalleanka.se /// Norge - Donald.no /// Danmark - Andeby.dk)

Derfor, vil jeg opfordre dig, som læser dette, uanset om du er en gammel bekendt, eller er helt ny her på andeby, til at gå ind på hjemmesiden: donaldforum.no og blive medlem.

For at blive medlem, og få adgang til forummet og se hvad folk skriver, og mulighed for selv at skrive noget, skal du logge ind som bruger.

----Guide til oprettelse af bruger på Donaldforum.no

1: Søg på donaldforum.no og gå ind på siden. 2: Tryk i øverste højre hjørne hvor der er en mand, og et + ved siden af. (Ligesom på billedet)

3: Indtast din email-adresse, brugernavn (kan laves om senere), adgangskode (skal skrives to gange) og din fødselsdagsdato (OBS: når du skriver din fødselsdag SKAL du sørge for at du skal være over 13 år, for at den vil godkende dig). Afkryds feltet: "I have read and agree to the Registreringsavtale." 4: Tryk register, herefter vil du blive bedt om at løse en captcha, for at være sikker på at du ikke er en robot. Gør det, der står (spørg evt. en anden om hjælp). 5: Efter captchaen er løst korrekt, skal du trykke "Register" endnu en gang. 6: Der bliver nu sendt en mail til din email-adresse, åbn mailen og tryk på linket (eller brug registreringskoden).

VIGTIGT AT HUSKE:

1: Hjemmesiden hedder: DONALDFORUM.NO!

2: Du skal bruge en email, som du har adgang til.

3: Dit brugernavn kan laves om når du får lyst.

4: Din fødselsdato skal være over 13 år.

-------------- Håber du kunne bruge dette til noget. Hvis du får problemer eller bare har spørgsmål, så skriv til min "offentlige" email: kangen.af.dk@gmail.com

Og så vil jeg bare lige sige, at hvis du har læst hertil, er du en champ!

Hilsen gustavsl1, medlem siden 2013, (tidligere) formand/næstformand for donaldisterne, tidligere viceborgmester, tidligere medlem af H.A.P, founderen af den ubegrænsede signatur.... og jeg kunne blive ved, hehe.
Sander_And
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Det er trist... :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
test



<div class="youtube" style="width: 570px; height: 350px;"><iframe src="https://dono.forums.net/" frameborder="0" width="570" height="350"></iframe>
mixmovie
Hvordan opdatere jeg min profil?😕
sådan opdatere du din profil du går ind under min profil altså din min profil og går ind på medlemskab og så ufylder du det det er enkelt
JEG VILLE GÆRNE KLAGE I HAR IKKE GIVET MIG DET ANDERS AND SOM VI HAVDE BETALT FOR fy-fy 😡
12-12-2014 19:06 (Kommentar redigeret: 12-12-2014 19:07) · Svar
Hvordan opdatere jeg min profil?😕
Spørgsmål: Hvad er cookies???? Svar: Noget der er lækkeert!
cookies o.s.v
Annonce:
76
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Tags
Annonce:
Luk