Annonce:
Annonce:
Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

For Story House Egmont A/S

1    Introduktion

1.1    Denne Privatlivspolitik beskriver Story House Egmont A/S’ behandling af dine personoplysninger i forbindelse med Anders And / andeby.dk

2    Dataansvarlig

2.1    Story House Egmont A/S, Strødamvej 46, 2100 Kbh Ø er den dataansvarlige (heri benævnt “vi”, “os” eller “vores”). Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personoplysninger.

3    Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

3.1     Vi behandler dine personoplysninger til et eller flere af følgende formål:

  1. a)     at levere produkter og tjenesteydelser, som du har bestilt;
  2. b)    at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser, du måtte have;
  3. c)     for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;
  4. d)    for at du kan deltage i konkurrencer eller kampagner;
  5. e)     for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os;
  6. f)    for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenesteydelser;
  7. g)    for at forstå dine præferencer og gennem profilering gøre os i stand til at personalisere vores markedsføring og derved markedsføre mere relevante varer og tjenesteydelser til dig;
  8. h)    for at forbedre it-sikkerheden og videst muligt forhindre bedrageri og misbrug;
  9. i)    hvis du har samtykket til at modtage direkte markedsføring for at gennemføre den direkte markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke;
  10. j)    hvis du samtykker til markedsføringscookies (cookies fra tredjeparter), er det for at videregive oplysninger om dig, herunder din IP-adresse, til samarbejdspartnere og andre tredjeparter til brug for direkte markedsføring. Du kan se vores cookiepolitik her;
  11. k)    hvis du samtykker til præference- og statistik-cookies anvender vi dine personoplysninger til at regulere visse funktioner på hjemmesiden, og vi videregiver oplysninger om dig, herunder din IP-adresse, til samarbejdspartnere, f.eks. Google Analytics, til brug for udarbejdelse af statistik om f.eks. brugen af vores hjemmeside;

3.2 Vores grundlag for behandlingen er:

  1. a)    Behandlingen er baseret på det samtykke til markedsføring, du giver i forbindelse med formålene beskrevet i punkt 3.1 e, i, j og k, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Hvis grundlaget for behandlingen er samtykke: Så har du ret til at tilbagekalde dit samtykke. Du kan trække dit cookiesamtykke tilbage her. Tilbagetrækning af samtykke berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke inden tilbagetrækningen.

  1. b)    Behandlingen er nødvendig for, at Story House Egmont kan forfølge sine legitime interesser, navnlig for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 e, f og h, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

3.3 Vi opbevarer dine personoplysninger efter følgende kriterier:

(a)   Når behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer andeby.dk dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

(b)    Når behandlingen er nødvendig for, at andeby.dk kan forfølge sine legitime interesser, opbevarer andeby.dk dine personoplysninger, så længe vi har et sagligt formål med opbevaringen.


4    Kategorier af personoplysninger der anvendes

4.1     Vi vil behandle og opbevare kontaktoplysninger om dig (navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse), økonomi- og betalingskortoplysninger, IP-adresse, cookieoplysninger og kommunikationsoplysninger (når du kommunikerer med os via telefon og e-mail), eller andre oplysninger, som du giver os, når du besøger /anvender hjemmesiderne.

5    Dine rettigheder

5.1     Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 10 nedenfor.

5.2     Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget eller slettet. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser til vores behandling af dine personoplysninger.

5.3    Ret til indsigelse

Du har ret til - af grunde, der vedrører din særlige situation - at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, hvor grundlaget er legitime interesser, som angivet ovenfor. Vi må derefter ikke længere behandle personoplysningerne, medmindre vi påviser vægtige, legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

5.4    Direkte markedsføring

Hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til sådan markedsføring, herunder at gøre indsigelse mod profilering i det omfang den vedrører direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod behandling med henblik på direkte markedsføring, må personoplysningerne ikke længere behandles til dette formål.

5.5   Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

6    Personoplysninger - Børn

6.1     Vi behandler ikke personoplysninger om børn under 13 år, medmindre vi har indhentet eksplicit samtykke fra indehaveren af forældremyndigheden over barnet eller værgen. Såfremt vi konstaterer, at der behandles personoplysninger om et barn uden forældrenes samtykke, vil disse personoplysninger blive slettet.

7    Profilering

7.1    Vi anvender automatiske afgørelser, herunder profilering til brug for at kunne målrette vores markedsføring. For at give dig den bedste brugeroplevelse og målrettede henvendelser, vil Story House Egmont A/S anvende dine personoplysninger til at sende dig tilbud på vores produkter og service, som kan have din interesse baseret på din nuværende brug af Story House Egmont A/S’ produkter og ydelser. Story House Egmont A/S anvender dine personoplysninger til at evaluere bestemte personlige forhold om dig med henblik på analyse af dine præferencer, interesser og adfærd. Dine oplysninger, vi behandler er: Oplysninger du giver ved profilopdateringer såsom køb, køn, alder, interesser eller børn, adfærd, når du færdes på Story House Egmont sites (ALT.dk, Euroman.dk, Flipp.dk, MitBlad.dk, Fordel.dk eller i vores app), oplysninger om hvilke mails og artikler, du åbner eller læser, konkurrencer du deltager i, telefoniske opkald eller spørgsmål, du svarer på. Logikken bag profileringen er, at vi på baggrund af cookies og indtastet data tilpasser og målretter vores markedsføring i overensstemmelse hermed.

8    Overførsel og videregivelse af personoplysninger

8.1    Overførsel af personoplysninger til datterselskaber, samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

8.2     Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.

8.3     Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, beskytte hjemmesidens integritet, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

8.4     Vi overfører dine personoplysninger til bl.a. Facebook og Google med henblik på at sende dig målrettede henvendelser. Overførsel af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandler med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

8.5     Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig, kan blive overført til lande uden for EU/EEA (“EEA”). Såfremt personoplysninger bliver overført uden for EEA, vil vi sikre, at overførslen enten sker til lande, som, Kommissionen har fastslået, har et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau, eller at overførslen i øvrigt lever op til kravene efter databeskyttelsesforordningen.

9    Opdatering af Privatlivspolitikken

9.1     Du opfordres derfor til regelmæssigt at genbesøge denne hjemmeside for at sikre, at du har kendskab til indholdet. Alle opdateringer eller ændringer vil træde i kraft ved offentliggørelse på hjemmesiden. 

10 Ejer og kontaktinformation

10.1 Dette website er leveret af:

Story House Egmont A/S

Strødamvej 46, 2100 København Ø

CVR-nr. 83131128

10.2 Hvis du har en henvendelse vedr. persondata, beder vi dig kontakte os via denne hjemmeside: https://persondata.storyhouseegmont.dk/

Har du generelle kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Story House Egmont A/S på tlf. 39 45 75 00. 

August 2021

Se mere om samme emne:
58 Kommentarer
----------------Store dele af Andeby.dk blev den 25. maj 2018 lukket.----------------

STATUS PÅ FOLKET: Vi, fra Andeby.dk, Kalleanka.se og Donald.no er nu samlet på hjemmesiden Donaldforum.no. General opfordring: Gå ind på Donaldforum.no og opret en bruger (klik på manden i øverste højre hjørne)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Artiklen omkring nedlukningen af andeby (forum, blogs mm.) kan læses her:

www.andeby.dk/artikler/andringer-pa-andeby-dk

Den er ikke så nem at finde, derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive en ny og mere detaljeret forklaring på: hvad der er sket med andeby.dk, hvorfor, og vores (brugernes) løsning på problemet (Donaldforum.no). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedlukningen skyldtes (på baggrund af brugernes teori), nye krav om cookies og persondata. Adminstrationen på Andeby.dk ønskede ikke at prioritere (læs: magtede ikke) at lave en større operation sådan at de nye krav kunne overholdes. I stedet blev store dele af hjemmesidens funktioner fjernet. Det gjaldt især de mere personlige ting.

Her er en liste med mange af de ting, der blev fjernet fra hjemmesiden den 25. maj 2018:

Forummet, et enormt fora, der var over 8 år (!) gammelt, med mere end 10.000 forum-indlæg, og over 100.000 kommentarer.

personlige blogs, med små skøre og sjove opslag fra brugerne selv.

postkasse meddelelser altså muligheden for at skrive privat til andre

Vægge
, hver bruger havde sin egen lille "side", hvor folk engang imellem kom forbi og skrev en hilsen eller drillede personen.

Gaver
, på folks vægge kunne man give hinanden gaver, (f.eks hvis personen havde fødselsdag) man brugte en virtuel valuta kaldet AKR altså Andeby Kroner. Akr optjente man ved at være online på andeby.dk og generalt bare ved at være aktiv og skrive med andre.

Signaturer, inde på forummet havde hver bruger sin egen signatur. Særligt for nogle år tilbage, havde folk lange og kreative signaturer med billeder, videoer, slogans, citater, emojis, spoilers, bb-koder osv.

profilbilleder, hver bruger havde sit eget profilbillede som var et vigtigt kendetegn for personen.

venne-funktionen, man sendte venneanmodninger til folk. For nogle var der prestige i at have mange venner (det betød bare at man havde været aktiv eller havde været på andeby.dk i mange år)

--------"Konklusion": Denne delvise nedlukning førte til, at mange af de aktive brugere på Andeby.dk flyttede over på et lukket norsk forum kaldet donaldforum.no. Donald Forum, også kendt som Dono eller Dofo, er en donaldistisk hjemmeside.

Donaldforum.no blev lavet af brugere fra den norske udgave af andeby.dk kaldet Donald.no, da Donald.no lukkede ned omkring 2015. To år senere lukkede den svenske Kalleanka.se også ned, og svenskerne blev opfordret (af nordmændene) til at komme over på Donald Forum.

Sidst men ikke mindst, blev det danske Andeby.dk i 2018 på samme måde som Donald.no og Kalleanka.se, også lukket ned. Vi blev opfordret af vores svenske og norske venner, til også at hoppe over på Donaldforum.no.

Det har så resulteret i, at vi sammen har skabt en lukket forum-hjemmeside kaldet Donald Forum, med folk fra Danmark, Sverige og Norge. Alle brugerne kommer oprindeligt fra hver sin Anders-And-baserede-hjemmeside i sit eget land. (Sverige - Kalleanka.se /// Norge - Donald.no /// Danmark - Andeby.dk)

Derfor, vil jeg opfordre dig, som læser dette, uanset om du er en gammel bekendt, eller er helt ny her på andeby, til at gå ind på hjemmesiden: donaldforum.no og blive medlem.

For at blive medlem, og få adgang til forummet og se hvad folk skriver, og mulighed for selv at skrive noget, skal du logge ind som bruger.

----Guide til oprettelse af bruger på Donaldforum.no

1: Søg på donaldforum.no og gå ind på siden. 2: Tryk i øverste højre hjørne hvor der er en mand, og et + ved siden af. (Ligesom på billedet)

3: Indtast din email-adresse, brugernavn (kan laves om senere), adgangskode (skal skrives to gange) og din fødselsdagsdato (OBS: når du skriver din fødselsdag SKAL du sørge for at du skal være over 13 år, for at den vil godkende dig). Afkryds feltet: "I have read and agree to the Registreringsavtale." 4: Tryk register, herefter vil du blive bedt om at løse en captcha, for at være sikker på at du ikke er en robot. Gør det, der står (spørg evt. en anden om hjælp). 5: Efter captchaen er løst korrekt, skal du trykke "Register" endnu en gang. 6: Der bliver nu sendt en mail til din email-adresse, åbn mailen og tryk på linket (eller brug registreringskoden).

VIGTIGT AT HUSKE:

1: Hjemmesiden hedder: DONALDFORUM.NO!

2: Du skal bruge en email, som du har adgang til.

3: Dit brugernavn kan laves om når du får lyst.

4: Din fødselsdato skal være over 13 år.

-------------- Håber du kunne bruge dette til noget. Hvis du får problemer eller bare har spørgsmål, så skriv til min "offentlige" email: kangen.af.dk@gmail.com

Og så vil jeg bare lige sige, at hvis du har læst hertil, er du en champ!

Hilsen gustavsl1, medlem siden 2013, (tidligere) formand/næstformand for donaldisterne, tidligere viceborgmester, tidligere medlem af H.A.P, founderen af den ubegrænsede signatur.... og jeg kunne blive ved, hehe.
Sander_And
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Det er trist... :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
test



<div class="youtube" style="width: 570px; height: 350px;"><iframe src="https://dono.forums.net/" frameborder="0" width="570" height="350"></iframe>
mixmovie
Hvordan opdatere jeg min profil?😕
sådan opdatere du din profil du går ind under min profil altså din min profil og går ind på medlemskab og så ufylder du det det er enkelt
JEG VILLE GÆRNE KLAGE I HAR IKKE GIVET MIG DET ANDERS AND SOM VI HAVDE BETALT FOR fy-fy 😡
12-12-2014 19:06 (Kommentar redigeret: 12-12-2014 19:07) · Svar
Hvordan opdatere jeg min profil?😕
Spørgsmål: Hvad er cookies???? Svar: Noget der er lækkeert!
cookies o.s.v
Annonce:
184
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Tags
Annonce:
Luk