Annonce:
Annonce:
Privatliv

Privatliv

Om cookies

På Andeby.dk benyttes cookies til brugervalidering og besøgsstatistik. Vi benytter ikke cookies til kommercielle formål. Læs mere herunder:

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
Danmark
Telefon: +45 3945 7545
Mail: redaktion@serieforlaget.dk

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om geografi, browsertype mv. for løbende at kunne tilpasse indholdet derefter. Desuden bruges cookies til at registrere hvorvidt brugeren er logget ind i vores webadministrationssystem. Endelig kan anvendte tredjepartsredskaber, som f.eks. Facebook, vælge at sætte cookies i brugerens browser.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Egmont, skal du rette henvendelse på redaktion@serieforlaget.dk eller telefon +45 33 30 50 35. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Se mere om samme emne:
57 Kommentarer
Sander_And
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Det er trist... :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
Man har vist ikke mulighed for at skifte profilbillede længere :(
test



<div class="youtube" style="width: 570px; height: 350px;"><iframe src="https://dono.forums.net/" frameborder="0" width="570" height="350"></iframe>
mixmovie
Hvordan opdatere jeg min profil?😕
sådan opdatere du din profil du går ind under min profil altså din min profil og går ind på medlemskab og så ufylder du det det er enkelt
JEG VILLE GÆRNE KLAGE I HAR IKKE GIVET MIG DET ANDERS AND SOM VI HAVDE BETALT FOR fy-fy 😡
12-12-2014 19:06 (Kommentar redigeret: 12-12-2014 19:07) · Svar
Hvordan opdatere jeg min profil?😕
Spørgsmål: Hvad er cookies???? Svar: Noget der er lækkeert!
cookies o.s.v
Hvem ved ikke hvad cookies er xD. 😅😅😅😅😅 cookie clicker xD 🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Annonce:
48
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Tags
Annonce:
Luk