Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Redaktionen møder spil-guruen Warren Spector?
Redaktionen møder spil-guruen Warren Spector?

Redaktionen møder spil-guruen Warren Spector?

Læs interviewet her!

« Forrige 1 2 3 4 5 Næste »


Hvor finder du din inspiration?

- Overalt! Man fider inspiration i tegneserieblade man læser, i film man ser og til og med i aviser man læser. Men for et spil som dette, for Disney Epic Mickey 2, er det eneste jeg skal gøre at åbne døren til Walt Disney arkiverne, og spadsere ind. Jeg er som Skrue, som dykker ned i pengetanken, jeg dykker ned i arkiverne, og jeg finder ting. Hvordan kan man undgå at blive inspireret!

Kender du nogen kendte virkelige mennesker som minder om Mickey eller Anders?

- HA-HA-HA-HA-HA! Ved du hvad, jeg håber jeg har lidt af dem begge i mig selv. Mickeys venlighed og hjælpsomhed, jeg har definitivt Anders…øh…tja, jeg håber jeg arbejder lige så hårdt som Anders for at prøve at lykkes, og jeg har garanteret fejlet lige så mange gange som Anders. Jeg tror lidt af grunden til at de er så fantastiske figurer er fordi man ser dem overalt, jeg kender flere som har elementer af Mickey eller Anders i sig.

Så du kan også genkende dig selv i Anders og Mickey?

- Ja selvfølgelig, hvem kan ikke det?

Er Mickey eller Anders din favorit-figur?

- Helt ærligt, nej. Min favoritfigur er Onkel Joakim, Joakim von And.

Hvorfor det?

- Han var ligesom Indiana Jones før der var nogen Indiana Jones. Her har vi den rigeste mand i verden som rejser til Atlantis, Himalaya, Amazonas og Nilen og rejser i tid og rejser ud i verdensrummet, med den eventyrlystne sjæl, jeg elsker det bare. Det er sikkert ikke en god grund nok til at elske en figur, men Carl Barks, manden som skabte så mange fantastiske Joakim-historier, er muligvis den bedste forfatter og tegner som har arbejdet med tegneserier. Han var en stor historiefortæller og Joakim var den han fortalte flest historier om.

- Mikke plejede at være på 2. pladsen. Men jeg er faldet pladask for Kaninen Oswald (eller Oswald the lucky rabbit), så Mickey er en god nr. 3 for mig.

« Forrige 1 2 3 4 5 Næste »
Se mere om samme emne:
5 Kommentarer
I har vist lavet en lille oversættelsesfejl på side 2. I har kaldt JvA for "Skrue".
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk