Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Redaktionen møder spil-guruen Warren Spector?
Redaktionen møder spil-guruen Warren Spector?

Redaktionen møder spil-guruen Warren Spector?

Læs interviewet her!

« Forrige 1 2 3 4 5 Næste »Jeg arbejder for Anders And & Co, så derfor tænker jeg på, hvad dit forhold til Anders er?

- Mit forhold til Anders går lige så langt tilbage som Mickey. De hang sammen i tegnefilmene. Jeg begyndte at læse Anders And-historier i tegneserierne og holdt aldrig op med det. Jeg er lidt som Peter Pan, jeg er aldrig blevet voksen. Jeg elsker fremdeles Anders-historier. For nylig fik jeg mulighed for at skrive nogle historier for DuckTales. Det var så sjovt at putte ord i deres næb og at sende dem afsted på nye eventyr. Så jeg har haft et forhold til disse figurer hele mit liv. Og håber det fortsætter. Mindst en gang i ugen spørger jeg nogle hos Disney: ”Lad mig lave et Ande-spil, vær så sød at lade mig lave et Anders-spil!”. Hver eneste uge! Jeg kommer til at fortsætte med at spørge indtil de bliver så træt af det at de lader mig lave et spil.

Det var faktisk mit næste spørgsmål. Anders er vældig stor i Europa, specielt i Skandinavien, så vi håbede på at du havde tænkt dig at lave et Anders-spill.

- Der går ikke en dag uden at jeg tænker på det. Som sagt, jeg håber at de bliver så trætte af at jeg maser mig på, at de lader mig gøre det bare for at få mig til at klappe næbet i igen.

« Forrige 1 2 3 4 5 Næste »
Se mere om samme emne:
5 Kommentarer
I har vist lavet en lille oversættelsesfejl på side 2. I har kaldt JvA for "Skrue".
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk