Annonce:
Annonce:
Rekord-sjove rekorder!

Rekord-sjove rekorder!

Tag et kig på disse latterlige rekorder

Største førstehjælpskursus

Det største antal deltager på et førstehjælpskursus er 408. Kurset blev arrangeret af det bayerske Røse Kors og fandt sted på DJK Neustadt fodboldstadion, Tyskland, 29. maj 2005.

Verdens vanskeligste instrumenter at spille

American Music Conference kundgjorde i september 1977 at de aller sværeste instrumenter man kunne spille på, var valdhorn og obo. (Sidstnævnte er blevet beskrevet dom " en syg trævind som ingen kan blæse godt")

Dette er et valthornDette er et valdhorn

Korteste krig

Verdens korteste krig var mellem Zanzibar (nu en del af Tanzania) og England. Den varede fra 9.00 til 9.45 den 27. august 1896. Tre engelske krigsskibe sørgede for sejren.

Længste tur på græsslåmaskine

I løbet af 260 sammenhængende dage tilbagelagde amerikaneren Gary Hatter hele 23 487,5 km på græsslåmaskine. Han startede i Portland i staten Maine 31. maj 2000 og kørte gennem alle de 48 amerikanske fastlandsstater, i tillæg til Canada og Mexico, før han ankom til Florida 14. februar 2001. Han holdt en topfart på 14,5 km/t, og der gik fire par fordæk og tre par bagdæk til i løbet af turen.

Se mere om samme emne:
14 Kommentarer
WOW! Mega Cool!!!
09.00-09.45... ej, vhor åndsvagt. Det kan da næsten ikke kalde en krig!
Jeg taler om selve den krig der førte til at Tyskland besatte Danmark - og så vidt jeg husker varede den kun en halv time.
Men måske tæller "En krig i krigen" ikke i denne rekord.
Til: rap_and_i_andeby.dk
2. verdenskrig varede i 5 år (fra slutningen af 1939 - 1945) så det med den halve time har jeg aldrig hørt om (vi har haft om 2. verdenskrig i skolen i over 1,5 månded)..
- men ellers nogle sjove rekorder:)
@ Rap And: Ja, det gør det nok. Danmark prøvede jo ikke engang at forsvare sig, og de vidste heller ikke hvad Tyskland ville...
sjove rekorder
Sjove rekorder! :D
45 minutters krig!
Jeg troede at Tyskland erobrede Danmark på en halv time under 2. Verdenskrig? Men det gælder måske bare som en del af 2. Verdenskrig, og ikke som en krig i sig selv?
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Tags
Mest læste
Annonce:
Luk