Annonce:
Annonce:
Revolution i Andeby

Revolution i Andeby

Politiske uroligheder og opstand er ikke helt ukendt i Andeby.

Selv om Joakim og nevøerne "kun" plejer at rejse til udlandet for at finde skjulte skatte, glemte miner og lignende, kan det ske, at deres besøg får store politiske følger for de pågældende lande.

I AA&Co. nr. 27/1997 var ænderne taget til Urolistan for at lede efter Marco Polos sagnomspundne skat. Landet blev styret af tyranen General Chang, som havde afsat den gode Prins Char Ming, men ænderne hjalp Char Ming tilbage til magten. De sagde oven i købet nej tak til at få Marco Polos skat som belønning, for befolkningen i Urolistan havde mere brug for pengene.

I Jumbobog nr. 24 var den gal igen: Joakim og nevøerne havnede i et lille bjergrigt kongerige, hvor en sandsiger havde spået kongen, at han ville blive afsat den dag, hans undersåtter begyndte at le. Derfor tvang han dem til at græde dagen lang (de skulle ligefrem gå rundt med et vandfad til tårene). Den slags er ikke spor sjovt, og Anders startede et oprør, der satte kongen grundigt på plads.

Tingene foregår selvfølgelig mere fredeligt hjemme i Andeby, men alligevel blev rådhuset besat af Anders og en gruppe aktivister i AA&Co. nr. 33/1984. Årsag: Byrådet havde vedtaget at bygge en motorvej gennem Anders' kolonihave. Det endte ganske vist ikke med en revolution, men byrådet måtte bide i det sure æble og bygge en bro hen over Anders' have.

12 Kommentarer
JEG ER TRÆT AF "FØRSTEKOMMENTARER"!
Et godt billede XD
Herman_Törrö ABBA lavede den første komentar
hej allesammen tjek min blog!!!!
sejt

og ABBA jeg kan godt lide dit navn abba styre
sej det er for vidt
Urolistan, haha alt for godt!! :D
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk